Ασημίνα Ιγγλέζου για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Ίσως πρέπει να πάρω και άλλα μέτρα, που ίσως δεν φθάνει ο μισθός της να πληρώσει» (video)

Η απάντηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Must Read

Η κόντρα μεταξύ της Ελίζαμπεθ Eλέτσι και της Ασημίνα Ιγγλέζου συνεχίζεται και μετά την αποχώρηση τους από το Survivor. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις και των δύο πρώην παικτριών σχετικά με τη συνεργασία τους με το Mykonos live TV.

H Ασημίνα Ιγγλέζου μιλώντας στην εκπομπή «Eυτυχείτε» θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της λέγοντας πως διαψεύδει ως έχουν ειπωθεί κατά καιρούς σχετικά με αυτό το θέμα, ενώ έκανε λόγο ότι ίσως προβεί και σε αγωγή σε περίπτωση που συνεχιστούν αυτές οι κακόβουλες φήμες.

«Διαψεύδω όσα έχουν ειπωθεί κι αν συνεχιστεί αυτό ίσως πρέπει να πάρω και άλλα μέτρα, που ίσως δεν φθάνει ο μισθός της Ελίζαμπεθ να πληρώσει. Όταν λες κάτι πρέπει να μπορείς να το αποδείξεις. Εγώ έφυγα από το Survivor για να σταματήσουν αυτές οι ίντριγκες».

Η άλλη η Ελίζαμπεθ δεν το άφησε να περάσει έτσι και απάντησε στις δηλώσεις της.
«Γιατί ξέρει τον μισθό μου; Θα μου κάνει αγωγή για κάτι που ισχύει και είναι υπαρκτό; Ο Πέτρος Νάζος βγήκε και είπε ότι ήθελε ανέκαθεν να γίνει παρουσιάστρια. Αν συνεχιστεί αυτό θα μου κάνει τι; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τσακωνόμαστε για ένα μικρόφωνο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This