«Kαρφί» του Πάνου Κοκκινόπουλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την ΕΡΤ (video)

Ανάρτηση - «φωτιά» από τον σκηνοθέτη του μυστηρίου

Must Read

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος στάθηκε στο πλευρό των θυμάτων που κατήγγειλαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις και βία από επιφανείς και καταξιωμένους ηθοποιούς- σκηνοθέτες. 

Με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο σκηνοθέτης υπερασπίζεται τους καταγγέλοντες και αφήνει αιχμές για όσους έσπευσαν να υπερασπιστούν τους κατεγγελόμενους: «Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄ αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους» έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του, ενώ σε άλλες προτρέπει να αλλάξει ο νόμος για την παραγραφή.

Ο Λιγνάδης δίπλα στον Μπέρνι Σάντερς

Σήμερα, ο Πάνος Κοκκινόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη στην οποία έχει «εισβάλλει» το meme του Μπέρνι Σάντερς από το γνωστό στιγμιότυπο στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

«Είπαμε: Όχι φωτογραφίες μαζί με άλλους!
#potepiaparagrafi #emenadenmousinevihestikame» έγραψε ο σκηνοθέτης, αφήνοντας «διακριτικά» το «καρφί» του για το σημείωμα στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ, το οποίο εφιστούσε την προσοχή στους δημοσιογράφους να μην παίξουν φωτογραφίες του Δημήτρη Λιγνάδη με «άλλους», εννοώντας πρόσωπα της κυβέρνησης που ενέκριναν τον διορισμό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This