Τετάρτη 16/6/2021

Σταμάτης Γονίδης για Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της»

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τις δηλώσεις του περί βιασμού!

Με αφορμή τη live συναυλία του, ο Σταμάτης Γονίδης πριν λίγες ημέρες είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Σου Κου Family». Παράλληλα τοποθετήθηκε σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχουν υποστεί πολλοί καλλιτέχνες στο χώρο του θεάματος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις».

Μετά την προβολή του βίντεο η παρουσιάστρια της εκπομπής Αντελίνα Βαρθακούρη σχολίασε τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή δηλώνοντας πως είναι αντίθετη με την άποψή του.

Ο Σταμάτης Γονίδης, μετά τα αρνητικά σχόλια που εξέλαβε θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του με μία ανάρτηση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ρίχνοντας πυρά στην Αντελίνα Βαρθακούρη

«Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε έμενα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που του παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσα όμορφα κι ωφέλιμα πράγματα σε αυτήν την κουβέντα.

Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ