Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Χαϊκάλης κατά Μητσοτάκη: «Να ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου»

Ανακοίνωση του ηθοποιού και πρώην Υπουργού

Μια αναφορά στο όνομα του Παύλου Χαϊκάλη στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια του… χαρτοπολέμου με τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Λιγνάδη-Μενδώνη, ήταν αρκετή για να προκαλέσει την αντίδραση του ηθοποιού. 

Ο πρώην Υπουργός με ανακοίνωση του επιτίθεται κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας ότι αφήνει «ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα» και τον καλεί να ανακαλέσει «τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη».

Το σημείο που εξόργισε τον κ.Χαϊκάλη στην πρωθυπουργική ανακοίνωση ήταν το εξής: «… Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ.Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε υπουργό;»

Η ανακοίνωση του Παύλου Χαϊκάλη: 

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα.

Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται. Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους.

Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ