Φιλαρέτη Κομνηνού για Λιγνάδη: «Θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως κοινός παιδεραστής» (video)

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Άριελ Κωνσταντινίδη για γνωστό της πρόσωπο που βίωσε παρόμοιο περιστατικό από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Must Read

Λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή, πολλοί ηθοποιοί έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media το γεγονός αυτό, εκφράζοντας την δικαίωση που ένιωσαν.

Φιλαρέτη Κομνηνού

Η Φιλαρέτη Κομνηνού προχώρησε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σε μία πολύ αιχμηρή ανάρτηση για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία του συγκεκριμένου ηθοποιού-σκηνοθέτη, όπου φαίνεται να φοράει χειροπέδες, γράφοντας τον σχετικό σχολιασμό:

«Έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πει Υβρις:” Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν , παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του” Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του ότι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως “καταραμένος καλλιτέχνης” πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί»

Άριελ Κωνσταντινίδου

Σοκ είχαν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της ηθοποιού Άριελ Κωνσταντινίδη στο περιοδικό OK, όπου εκμυστηρεύτηκε ότι σε ηλικία εννέα ετών την φίλησε στο στόμα βοηθός σκηνοθέτη.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλα όσα έχει βιώσει, καθώς επίσης αποκάλυψε ακόμη ένα περιστατικό το οποίο συνέβη σε γνωστό της πρόσωπο από τον Δημήτρη λιγνάδη.

«Είμαι στο παιδικό θέατρο από τεσσάρων χρόνων. Πάντα έλεγα και ήθελα να δείχνω μεγάλη, άρα η δύναμη και η ψυχραιμία περίσσευε. Το είπα στον Στέφανο Ληναίο και με τρόμαξε το τράνταγμα που με έφερε στο πρόσωπό του και με φίλησε. Και τότε εκείνος απομακρύνθηκε από το θέατρο», είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας:

«Έπειτα στην παράσταση “Εβίτα” συνέβη το ίδιο, αλλά τότε δεν το είπα. Ήταν μια παρόμοια κατάσταση. Πάλι είχα αυτό το τράβηγμα. Ήταν ένα πεταχτό φιλί. Ο πόνος στα μάγουλά μου είναι στη μνήμη μου. Πέρασαν χρόνια και αυτός ο άνθρωπος ήρθε να συνεργαστούμε σε μία παράσταση, αλλά επειδή εκεί υπήρχαν παιδιά το είπα. Και δεν συνεργαστήκαμε τελικά».

Ενώ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παλαιότερα υπήρχε η νοοτροπία ότι τίποτα δεν είναι πολύ σοβαρό. Επειδή ήμουν σε αυτόν τον χώρο από μικρή, πολλές φορές γονείς ξυλοκοπούσαν τα παιδιά για να δείξουν το ταλέντο τους. Είναι ένας χώρος επαγγελματιών. Κάποιοι γονείς ασκούσαν βία για να είναι τα παιδιά τους ήσυχα στα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό μιλώ για παλαιότερα μυαλά και νοοτροπίες. Το μεγάλο απόστημα είναι η νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει».

Αναφορικά με το σκάνδαλο Λιγνάδη ανέφερε πως  «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Δημήτρη Λιγνάδη ή τον πατέρα του. Είχα ακούσει όμως μια ιστορία στα 23 μου χρόνια από έναν νεαρό συνάδελφό μου ηθοποιό. Ήταν η ιστορία που μου είχε εμπιστευτεί από τότε που είναι έφηβος. Μάλιστα μετά την παράσταση βγαίναμε για καφέ στην Αθήνα και φοβόταν μην τον συναντήσει κάπου.

Εγώ ήμουν 23ων χρόνων και δεν πήγαινε το μυαλό μου σε παιδοφιλία. Πιο πολύ πήγαινε το μυαλό μου σε κάτι ρομαντικό και ερωτικό. Το παρουσίαζε σαν έναν έρωτα που τον καταπίεζε και τον παραβίασε τελικώς. Δεν ήμασταν τότε συνειδητοποιημένοι τότε. Δεν καταλάβαινα το μέγεθος της κατάστασης. Όταν είχαν γίνει όλα αυτά ο συνάδελφός μου ήταν ανήλικος».

Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Σοκαρισμένη όμως φαίνεται να είναι η συνάδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία μάλιστα είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν σε μία σειρά της τηλεόρασης.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live παραδέχτηκε ότι «έπεσε από τα σύννεφα» με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του Λιγνάδη, καθώς την περίοδο που συνεργάστηκαν δεν είχε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα.

«Συνυπήρξαμε παλιά σε ένα σήριαλ που λεγόταν “Η Αίθουσα του Θρόνου”. Εκείνο που έχω να πω ότι φυσικά είμαστε με το μέρος των θυμάτων, φυσικά είναι υπέροχο που άνοιξαν τώρα τα στόματα και θα επέλθει μια κάθαρση. Και εμένα με σοκάρουν και στο σήριαλ που παίζαμε μαζί έβλεπες έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ευγενής, εξαιρετικά μορφωμένος, τίποτα δεν έδειχνε ότι υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο τις νύχτες ή τα βράδια.

Τίποτα, τίποτα δεν το έδειχνε. Μπορεί να είναι δύο πρόσωπα, μπορεί να χρειάζεται τι να σου πω δεν το έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου, σε τέτοιο βαθμό, η διαστροφή να φτάνει, τίποτα δεν φαινόταν»

Μαρί Τζοπανάκη

Στην ίδια εκπομπή όμως μίλησε και η Μαρία Τζοπανάκη. H ηθοποιός ανέφερε ότι όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο την έχει συγκλονίσει και πως έχει χάσει τον ύπνο της, ενώ ελπίζει ότι όλες αυτές οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας,  θα συμβάλουν στην αρχή μιας νέας εποχής

«Θα τοποθετηθώ γενικά, γιατί αυτό αφορά όλη την ανθρωπότητα, είναι ένα κύμα που πάλλεται και μεγαλώνει και δημιουργεί μια πολύ μεγάλη ωστική δύναμη, ένα τσουνάμι που δεν ξέρουμε που θα είναι, που θα τελειώσει και πόσο ύψος θα έχει και τι θα καταστρέψει. Πάντα όμως μετά από μια καταστροφή έρχεται κάτι καλό. Αργά ή γρήγορα ότι όταν κακομεταχειρίζεται κάποιος την ανθρώπινη ψυχή, αντιδρά. Λυπάμαι πάρα πολύ, μα πάρα πολύ και πολύ βαθιά για όλο αυτόν τον πόνο γύρω μου και για αυτό εύχομαι με όλη μου τη ψυχή και ελπίζω κιόλας ότι έστω και με επώδυνο τρόπο να μπορέσουμε να σώσουμε το μέλλον των παιδιών που έρχονται.

Μας έχει σοκάρει όλους, το πρώτο ήταν να χάσω τον ύπνο μου. Πραγματικά έχασα τον ύπνο μου, το δεύτερο ήταν να αναλογιστώ και την ευθύνη που έχουμε όλοι σαν κοινωνία, σε αυτά που ακούμε και δεν παρεμβαίνουμε, ήρθε επιτέλους μια εποχή που αυτό φαίνεται, θα τελειώσει. Δεν θα φοβάται κάποιος να υπερασπιστεί αυτό που είναι δίκαιο για τον διπλανό του»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This