Κλέλια Ρένεση: «Με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία»

«Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι»

Must Read

Μία ανάρτηση όλο νόημα έκανε η Κλέλια Ρένεση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφορικά με το σκάνδαλο Λιγνάδη και την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια.

Η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά εκφράζει τη γνώμη της σχετικά με θέματα που την απασχολούν.

Η ίδια μάλιστα εχθές τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, παροτρύνοντας όποιον γνωρίζει κάτι για τη συγκεκριμένη υπόθεση να πάρει θέση προκειμένου να προστατευτούν τα θύματα.

Σήμερα δημοσίευσε μία φωτογραφία ενός κλόουν γράφοντας το σχετικό σχολιασμό:

«Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία, και πολύ σύντομα, όλος ο κόσμος θα αγοράζει πασατέμπο για να δει αυτό το ιλαροδικαστικό δράμα λάιβ στις ειδήσεις, με τα θύματα να εκθέτονται και να βιάζονται απ’ τον καναπέ του καθενός, και βεβαίως είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος.

Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοίξει το βιβλίο να διαβάσει όταν δίπλα ο κλόουν φουσκώνει μπαλονάκια;!!! Εμ κάποιοι θα διαβάσουμε…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This