Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021

Βάσια Τριφύλλη: «Ατάλαντος o Λιγνάδης! Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα, τραβάω πιστόλι!» (video)

Εξοργισμένη με τον πόλεμο που άνοιξε ο Λιγνάδης στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον χαρακτηρισμό «μέτριος» ηθοποιός

«Καταπέλτης» η Βάσια Τριφύλλη για την υπόθεση Λιγνάδη και τον πόλεμο που άνοιξε στον πρόεδρο του ΣΕΗ.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου και μεσουράνησε στο σανίδι αλλά και στις τηλεοπτικές σειρές τη δεκαετία του ’90, παίρνει θέση όχι μόνο για τις εγκληματικές δράσεις του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη αλλά και για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήσε αναφερόμενος στον Σπύρο Μπιμπίλα μέσω του απολογητικού υπομνήματος.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» απάντησε οργισμένη στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Λιγνάδη για τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών: «Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Τραβάω πιστόλι! Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα! Μεγάλο λάθος εκ μέρους τους. Είναι τελείως γελοίο να λέμε ότι ο Μπιμπίλας έκανε όλη αυτή τη σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να γελάμε ομαδικά» δήλωσε η ηθοποιός.

«Ατάλαντος είναι ο άνθρωπος!»

Σχολιάζοντας τον επιθετικό χαρακτηρισμό του Λιγνάδη, «μέτριος» για το ταλέντο του Σπύρου Μπιμπίλα, η κα. Τριφύλλη πέρασε στην αντεπίθεση: «Ποιο εύρος και ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο άνθρωπος! Ατάλαντος! Από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα, αλλά ο ίδιος προσωπικά δεν μου λέει τίποτα ιδιαίτερο, που εγώ είμαι παιδί του Εθνικού Θεάτρου. Ο κ. Λιγνάδης μας ρεζίλεψε. Τον γνωρίζω από το περίφημο όνομα του πατέρα του. Έτσι μόνο. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για το ταλέντο του. Δεν θέλω να εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες. Δεν συνηθίζω να βγάζω άποψη από το πάπλωμα του κρεβατιού ενός ανθρώπου», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ