Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και να έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς. Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο για την ερωτική σας ζωή. Ισως παραξενευτείτε και οι ίδιοι με την επιθυμία που θα νιώσετε να κάνετε μια σχέση, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο ερωτικά είναι πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να καλύψετε και είναι παραμελημένο από την πλευρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν το κενό που νιώθετε λόγω έλλειψης σχέσης είναι μεγάλο και αισθάνεστε ότι πνίγεστε, σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορεί μέχρι τώρα να επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως, ήρθε ο καιρός να την περιορίσετε και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας δώσει ένας καινούργιος έρωτας. Οπως και να έχει, οι ευκαιρίες για να δώσετε περισσότερο χρώμα και ένταση στην ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετές αυτόν τον μήνα. Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται μερικά γεγονότα να ταρακουνήσουν εσάς τους δεσμευμένους, τα οποία θα συμβάλουν ώστε να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εχει καταντήσει βαρετό και σχεδόν μόνιμη τάση να ψάχνετε αυτό το κάτι που δεν υπάρχει, καθώς κανείς δεν είναι τέλειος. Αρχίστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς που τρέφετε ένα ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει και η καρδιά σας. Εσείς που είστε ήδη σε μια σχέση έχετε τη δυνατότητα να τη φτάσετε σε ένα ποιοτικότερο επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε. Δημιουργήστε ένα κλίμα εμπιστοσύνης με τον σύντροφό σας για να υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις στο μέλλον. Είναι ολοφάνερο ότι δεν θέλετε να αγγίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας με σκοπό να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας. Αποφύγετε το στρες όσο περισσότερο και με όποιον τρόπο μπορείτε και πάρτε τα μέτρα σας ώστε να μην αφήσετε εκτεθειμένη την υγεία σας. Πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας, για να γίνει η συναισθηματική σας ζωή πιο ποιοτική.

ΛΕΩΝ: Μη φοβάστε να το κάνετε, γιατί το ζητούμενο στην παρούσα φάση που βρίσκεστε είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να ξεπεραστεί ό,τι θυμίζει ανάμεσά σας μάχη. Οι σωστές εξηγήσεις θα κατευνάσουν τα νεύρα και των δυο σας και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα γίνουν σαν ένας μήνας του μέλιτος. Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και δεχτείτε τις αλλαγές που θα γίνουν και οι οποίες θα είναι μοιραίες και αναπόφευκτες. Αναθεωρήσεις, αλλαγές, επέκταση και έντονη δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά της βδομάδας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τέλος παίρνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο και ανοίγει ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που έχετε κάνετε. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό μην τα χαλάσετε όλα, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Ξεκολλήστε από εργασιακά θέματα και περάστε αρκετές όμορφες ώρες με τον σύντροφο, τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Ενδέχεται να προκύψουν κέρδη από τις συναλλαγές σας, αλλά πρέπει να προσέξετε καταστάσεις που θα σας αυξήσουν το άγχος. Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχθείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνης σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε και καινούργιες υποχρεώσεις. Οι διαφωνίες και οι διαφορές ανάμεσά σας θα γεφυρωθούν, παρόλο που οι άλλοι θα συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από εσάς. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητές τους και μην αγνοήσετε τα αιτήματά τους. Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας, προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά που δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι δύσκολο να τον εξισορροπήσετε και πάλι. Τα εμπόδια και τα έξοδα που θα προκύψουν από τον εργασιακό σας χώρο θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε. Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας. Οι ανταγωνισμοί που θα υπάρχουν θα αναζωπυρώσουν κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις που είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε με φυσικότητα όσους σας ενοχλούν και εκτιμήστε κάποιους άλλους που με ειλικρινή αισθήματα για το πρόσωπό σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Η ώριμη σκέψη θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας να είστε συγκαταβατικοί. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώστε τους χρόνο και κατανοήστε τα προβλήματά τους. Παράλληλα, η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται, κάνοντάς σας ακόμα πιο γοητευτικούς και εγκάρδιους, ενώ θα κινήσετε και το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ελκύει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί ο επαγγελματικός σας τομέας είναι ικανός να σκιάσει τον συναισθηματικό και αυτό θα έχει ως συνέπεια να αγχωθείτε και να γεμίσετε προβληματισμούς. Ηρεμήστε και χαλαρώστε, όσο έχετε αυτή την πολυτέλεια. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά σας θα επικροτηθεί από τα άτομα στον εργασιακό σας χώρο. Μεταδώστε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στους συνεργάτες σας, για να επωφεληθούν κάποιοι που θα σας είναι χρήσιμοι στο μέλλον. Η σιγουριά και η εμπιστοσύνη που θα έχετε στον εαυτό σας θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε αρκετά από τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ωριμάστε και περιορίστε τις πλευρές του παιδιού που έχετε μέσα σας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τις χρειάζεστε αλλά τις χρησιμοποιείτε για να δείχνετε άνετοι. Εν μέρει φοβάστε την πιθανότητα μιας ουσιαστικής δέσμευσης, αφού η ανάγκη σας για αποδέσμευση και αυτοπεριορισμούς είναι ισχυρή, αλλά οι μέρες που έρχονται θα είναι καθοριστικές για τις μελλοντικές σας ενέργειες. Ξέρετε πολύ καλά τον τρόπο να βρείτε διέξοδο στα όποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματά σας. Με αυτή τη γνώριμη τακτική που έχετε, ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και νιώστε ελκυστικοί στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να ξεπεράσετε την αποξένωση που ίσως υπάρχει αν προχωρήσετε σε εξομολογήσεις των βαθύτερων προσωπικών σας συναισθημάτων. Εξάλλου, οι σκέψεις σας στα ερωτικά ζητήματα δεν είναι καθόλου επιφανειακές. Δημιουργήστε μια υποτιθέμενη ανανέωση στη σχέση σας. Θέτοντας τη συνύπαρξη με τον σύντροφό σας σε νέες βάσεις. Ισως δεν σας προσφερθούν όλα στο πιάτο και υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σας για την απροσδόκητη αλλαγή σας, όμως, θα είναι προσωρινές, αφού πολύ σύντομα θα καταλάβει ότι όλα γίνονται επειδή ενδιαφέρεστε πραγματικά για τη σχέση σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This