Χαμός στην Κύπρο με την Έλενα Τσαγκρινού! Xριστιανικές οργανώσεις ζητούν να κοπεί το «Εl Diablo» (video)

Zητούν την ακύρωση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision

Must Read

Ξεσηκωμός χριστιανών για το «El Diablo» («Ο Διάβολος») της Ελενας Τσαγκρινού, με το οποίο η Κύπρος θα συμμετάσχει στη φετινή Eurovision 2021!

Μέσω ψηφίσματος στη διαδικτυακή πλατφόρμα Avaaz ζητούν την ακύρωση της συμμετοχής με το εν λόγω τραγούδι και, μάλιστα, υπάρχει και σχετική ανάρτηση στα social media από ομάδα πολιτών: «Αγαπητοί συμπολίτες, η συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “El Diablo” είναι σκανδαλώδης για εμάς τους χριστιανούς. Ενώστε μαζί μας τη φωνή διαμαρτυρίας»!

Δεν πέρασαν παρά τρεις ημέρες από την πρώτη προβολή του βιντεοκλίπ στο ΡΙΚ και τα παρατράγουδα άρχισαν για το κομμάτι που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, με στόχο να μαγέψουν τους φαν του μουσικού διαγωνισμού! Μπορεί, λοιπόν, αρκετοί eurofans να υποδέχτηκαν θετικά το «El Diablo», όμως άγνωστοι απειλούν ότι θα βάλουν φωτιά και θα κάψουν το κτίριο του Κρατικού Καναλιού της Κύπρου, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να είναι σε συναγερμό! Κάποιοι στο νησί λένε πως όλα αυτά προέρχονται από μερίδα «φανατικών θρησκόληπτων».

Εξάλλου, υπάρχουν και συνωμοσιολόγοι στην όλη ιστορία, που λίγο πολύ υποστηρίζουν πως όλο αυτό είναι ένα επικοινωνιακό τρικ για να διαφημιστεί ακόμη περισσότερο το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο!

Η τραγουδίστρια πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει για όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται στο νησί, αν και είναι αρκετοί που περιμένουν να πάρει θέση για όσα συμβαίνουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This