Τάσος Χαλκιάς για Λιγνάδη: «Υπήρχαν οι φήμες πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν υπήρξα αυτήκοος μάρτυρας»

Must Read

Το δικό του σχόλιο αναφορικά με τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης που εμπλέκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, έκανε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.

«Ζούμε μια νέα πραγματικότητα στο χώρο του θεάτρου, αλλά το θέατρο παραμένει ατόφιο, καθαρό, τηρώντας τη σκοπιμότητα για την οποία υπάρχει και την αναγκαιότητα που χρειάζεται για τους ανθρώπους, τους σύγχρονους και τους παλιότερους. Το θέατρο είναι αναγκαίο για την ανθρωπότητα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Όπως είπε, οι άνθρωποι του θεάτρου έχουν τραυματιστεί, μα πάνω από όλα στεναχωρηθεί.  «Δεν είναι όλες οι καταγγελίες στο ίδιο τσουβάλι», είπε και συμπλήρωσε: «Όταν υπάρχουν εγκλήματα δεν σου φταίνε οι συνάδελφοί σου, δεν ξεκινάς την υπεράσπισή σου μαυρίζοντας τους συναδέλφους σου και το Σωματείο σου. Όταν υβρίζεις τον πρόεδρο των Ελλήνων ηθοποιών υβρίζεις τους Έλληνες ηθοποιούς και το γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Δημήτρης. Τον λέω Δημήτρη γιατί ήταν φίλος μου. Θα ήθελα να εξακολουθήσει να είναι αλλά το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο. Όταν ένας άνθρωπος γνωρίζει την έννοια “ύβρις” δεν πρέπει την απευθύνει έτσι ελαφρά τη καρδία», ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Είχαμε ακούσει φήμες»

Ερωτηθείς αν γνώριζε για τα περιστατικά που συνέβαιναν πίσω από κλειστές θεατρικές πόρτες, ο ηθοποιός απάντησε ότι υπήρχαν φήμες όλα αυτά τα χρόνια. «Βεβαίως είχαμε ακούσει φήμες όπως ότι το 2012 είχαμε ακούσει ότι θα γίνει η συντέλεια του κόσμου. Υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγουν. Υπάρχουν βρισίδια, τσακωμοί. Από ένα άκουσμα δεν μπορεί να μας βάλει σε θέση να καταγγείλουμε κάποιον. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν ευαισθητοποιηθήκαμε έγκαιρα. Και για τον Λιγνάδη υπήρχαν φήμες πάρα πολλές από πολλά χρόνια. Δεν υπήρξα αυτήκοος μάρτυρας για αυτά», κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This