Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη!

Τσάκωσαν τον λαϊκό τραγουδιστή μαζί με άλλα 16 άτομα σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη

Must Read

Στην καρδιά της Αθήνας, σε ακόμη μία παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, όπου τζόγαρε ό,τι είχε και δεν είχε, εντόπισαν οι αστυνομικοί τον πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, όλα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία πολίτη ότι ένα σπίτι στην οδό Σύρου στην Κυψέλη είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη και δεκάδες άτομα βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν έφοδο στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Κυψέλη και βρήκαν 17 άτομα να «τζογάρουν», ανάμεσα στους οποίους και ο πολύ γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, με μακρόχρονη καριέρα και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Κανένα μέτρο ασφαλείας

Μάλιστα, όλοι όχι μόνο είχαν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια το lockdown, αλλά και μεταξύ τους δεν τηρούσαν κανένα μέτρο ασφαλείας, καθώς έπαιζαν χαρτιά ο ένας δίπλα στον άλλο, κάπνιζαν και έπιναν σαν να ήταν σε μπαράκι.

Οπως και όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, έτσι και ο Θέμης Αδαμαντίδης παρέλαβε το πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού μετακίνησης. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ του επιβλήθηκε και το αντίστοιχο πρόστιμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή σε χαρτοπαικτική λέσχη. Αλλωστε το πάθος του για τον τζόγο είναι γνωστό τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στις διωκτικές Αρχές που τον έχουν βρει έπειτα από έφοδο σε διάφορα παράνομα καζίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This