Ξέσπασε ο Γιώργος Καραμίχος: «Τον ακατανόμαστο δικηγόρο θα τον κάνετε να σκάσει;»

Ο ηθοποιός πρότεινε άρση της άδειας επαγγέλματος για τον γνωστό ποινικολόγο

Must Read

Η νέα επιστολή -«σεντόνι» του Αλέξη Κούγια με την οποία απειλεί να κινηθεί νομικά κατά… πάντων προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Στην επιστολή του, ο γνωστός ποινικολόγος στοχοποιεί τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Κατερίνα Καινούργιου, κάνοντας λόγο για «δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων», ενώ απείλησε με μηνύσεις και αγωγές τους καταγγέλλοντες για τους σε βάρος τους βιασμούς από τον πελάτη του. Βέβαια μετά το τεράστιο κύμα συμπαράστασης στην παρουσιάστρια του Open ο Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωσή του, υποστήριξε ότι δεν αναφερόταν στην Καινούργιου, παρά το γεγονός ότι την «φωτογράφησε». 

Λάβρος ο Καραμίχος: «Φτάνει, πάρτε θέση!»

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, με ανάρτησή του στο Instagram, σημειώνει ότι μέχρι τώρα η κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού δεν έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους για τον διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο: «Κανένας από το Υπουργείο Πολιτισμού ή την κυβέρνηση δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη της τοποθέτησης χωρίς διαγωνισμό ενός επικίνδυνου ανθρώπου στο τιμόνι του εθνικού θεάτρου».

Μάλιστα, αρνούμενος να γράψει το όνομα του ποινικολόγου, ο Γιώργος Καραμίχος προτείνει μέχρι και άρση της άδειας επαγγέλματος: «Τον ακατανόμαστο δικηγόρο θα τον κάνετε να σκάσει για τις ομοφοβικές και αντικοινωνικές απειλές του; Μια απαγόρευση επαγγέλματος ίσως; Μαζί με τη συμβολική παραίτηση της υπουργού πολιτισμού; Φτάνει ρε, πάρτε θέση!!!» έγραψε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This