Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι καινούργιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για την αύξηση των εισοδημάτων σας θα είναι εξελίξιμες. Προσπαθήστε να δείτε τη σκέψη που κάνει κάποιος που σας πλησιάζει ευγενικά. Αφήστε για λίγο στην άκρη την πνιγηρή καθημερινότητα και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν έχετε σημαντικές διαφορές με τον σύντροφό σας, αλλά απομακρύνεται εξαιτίας επαγγελματικών καταστάσεων. Είναι αναγκαίο να ωριμάσετε μέσα από τις εμπειρίες των τελευταίων χρόνων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είστε δίκαιοι πρέπει να αναγνωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι στέκονται κοντά σας τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα σας δικαιώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους κάποια πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν με ουσιαστικές συζητήσεις. Βρεθείτε παρέα με ανθρώπους ικανούς να σας φτιάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία. Προσδιορίστε και οριοθετήστε σε μια επαγγελματική συζήτηση τις δικές σας θέσεις.

ΛΕΩΝ: Η αισιοδοξία που έχει ο σύντροφός σας είναι μεταδοτική και σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με καλύτερη διάθεση. Βάλτε φρένο στις υψηλές απαιτήσεις και μη ζητάτε πιο πολλά και από τα πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν το αντικείμενο της εργασίας σας δεν σας ευχαριστεί, βρείτε τρόπο να το αλλάξετε. Ανανεώστε ό,τι δεν σας ικανοποιεί και σας κουράζει στην καθημερινή σας ζωή. Για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, φροντίστε πρώτα να έχετε κλείσει το προηγούμενο.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να νιώθετε φόβο για το τι μπορεί να κρύβουν άτομα στον περίγυρό σας, όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να το διερευνήσετε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί τα προβλήματα του συντρόφου σας να μη σας αφορούν, αλλά αφού είστε μαζί πρέπει να τα ακούσετε. Αγάπη, τρυφερότητα και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να νιώσετε ασφάλεια, σας τα προσφέρει απλόχερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί οι ρυθμοί σας να είναι έντονοι, αλλά επειδή τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εξάλλου, με αυξημένη τη γοητεία και τον ερωτισμό σας, πώς θα μπορούσατε να μην είστε καλά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χρόνος θα αποδείξει την αξία σας και θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Μην αμελήσετε ζητήματα καριέρας που πρέπει να συντονιστούν για να αποδώσουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε για τα επαγγελματικά σας θα καταναλώσουν τον περισσότερο από τον χρόνο σας. Αξίζει όμως πραγματικά, αφού δεν θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Καθησυχάστε το ταίρι σας που φοβάται τις τάσεις ανεξαρτησίας που σας έχουν πιάσει τελευταίως. Προτιμήστε να σωπάσετε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με βάση τη λογική.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This