Οι τραυματικές εμπειρίες του Μάνου Βακούση από την τρυφερή ηλικία των 10 (video)

«Εχω δεχτεί πολλές φορές ανήθικες προτάσεις»

Must Read

Αποκαλύψεις που σοκάρουν έκανε ο Μάνος Βακούσης. Σε μια από τις σπάνιες (έως και συλλεκτικές!) συνεντεύξεις του, ο έμπειρος ηθοποιός, που υποδύεται τον ρόλο του αστυνόμου Μπαρασόπουλου στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια «Ετερος Εγώ», μίλησε στην κάμερα του Alpha για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, ενώ αποκάλυψε πως λίγο έλειψε να πέσει ο ίδιος θύμα βιασμού όταν ήταν δέκα χρόνων.

Για τον Βογιατζή

«Εγώ που έχω συνεργαστεί με όλους αυτούς τους ανθρώπους που ακούγονται διάφορα, σήμερα θα έλεγα με σεβασμό στη μνήμη του Λευτέρη Βογιατζή ότι έζησα την πιο οδυνηρή εμπειρία μαζί του. Στις πρόβες ήταν ένας δυνάστης που ήθελε όλοι να ακολουθήσουμε το όραμά του, όπως έπαιζε αυτός, όπως μιλούσε αυτός… Και στο τέλος όλοι παίζαμε όπως ο Βογιατζής. Η παράστασή του ως αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστική – μαγευόταν ο κόσμος. Αυτή η προετοιμασία που έγινε με τον Λευτέρη, που ήμασταν όλοι κακοποιημένοι και “βιασμένοι” και ενώ ο κόσμος έλεγε “μπράβο, σπουδαία παράσταση”, εμείς πίσω ήμασταν με δάκρυα στα μάτια» περιέγραψε ο Μάνος Βακούσης στο «Καλύτερα δε γίνεται» και συνέχισε αναφορικά με έναν άλλο αξέχαστο θεατράνθρωπο: «Με τον Αλέξη Μινωτή δεν τολμούσαμε να μιλήσουμε. Στους “Πέρσες” έλεγε “εδώ μέσα θα μιλάνε μονάχα δύο άνθρωποι – εγώ και ο Αισχύλος”».

«Εχω δεχτεί πολλές φορές ανήθικες προτάσεις» αποκάλυψε στη συνέχεια. «Πρέπει να μιλάμε όταν συμβαίνει. Θα σου πω και άλλο ένα περιστατικό με έναν σκηνοθέτη. Το έζησα μπροστά μου την ώρα που βγήκε η κοπέλα. Προσπάθησε κάποιος να τη βουτήξει, να την πιάσει, πολύ γνωστός, εκείνη αντιστάθηκε, του μάγκωσε τα χέρια και του λέει “τώρα με ποιον τρόπο θα μου κάνεις οτιδήποτε; Με το όνομά σου ή με τον άνδρα που έχεις μέσα σου;”, και τον πάγωσε. Το κορίτσι βγήκε έξω δαρμένο γιατί πάλεψε με ένα θηρίο» συμπλήρωσε ο Μάνος Βακούσης, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό και μια ανάμνηση φρίκης.

Οταν ήρθε στην Αθήνα από τη Σαντορίνη ήταν εννέα χρόνων κι έπιασε δουλειά σε ένα ξυλουργείο. «Τον πρώτο χρόνο όλα καλά, δούλευα με έναν ξάδελφό μου. Κάποια μέρα, όταν ήμουν δέκα ετών, ο ξάδελφος λέει “πάμε μια βόλτα”. Εγώ ήμουν χαρούμενος. Πήγαμε σε ένα δάσος μακριά στο Μπραχάμι και εκεί εμφανίζονται και άλλοι δύο φίλοι του. Ξαφνικά με βουτάνε να με κακοποιήσουν… ήμουν ένα αγοράκι. Με το που καταλαβαίνω, γιατί κάνανε πράγματα… λέω μισό λεπτό να πάω να ουρήσω. Τρέχω και βγαίνω στον δρόμο σταματώντας ένα μηχανάκι, ανεβαίνω επάνω και με πάει στο σπίτι μου…» είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This