Ο Πασχάλης Τσαρούχας κατέθεσε στον εισαγγελέα νέες υποθέσεις για σεξουαλική βία – Οι πρώτες του δηλώσεις (video)

«Έφερα στον εισαγγελέα κάποιους νέους φακέλους»

Must Read

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ο πρόεδρος του πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, βρίσκεται στην εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να παραδώσει φακέλους με νέες καταγγελίες για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με σεξουαλικής βία, στο χώρο του θεάτρου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», στους φακέλους που ήδη έχει καταθέσει στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας, υπάρχουν τρεις υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα για έναν πολύ γνωστό κωμικό που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα τις τελευταίες ημέρες. Η μία υπόθεση αφορά βιασμό που έχει παραγραφεί, ενώ οι άλλες δύο για απόπειρα βιασμού, που δεν έχουν παραγραφεί.

Επίσης, αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ξεκαθαριστεί, από την εισαγγελία, η υπόθεση του Δημήτρη Άνθη και να παρευρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο ηθοποιός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η συνήγορος του Βασίλη Κ. έχει στα χέρια της ακόμη δύο υποθέσεις για βιασμό ανηλίκων, όπου τα θύματα δεν έχουν σχέση με το θέατρο και θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα φαίνεται πως υπάρχουν και άλλες υποθέσεις από άλλον δικηγόρο, οι οποίες δεν έχουν παραγραφεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ ο δικηγόρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας πρόκειται να καταθέσει αίτημα ακύρωσης της προφυλάκισης του εντολέα του. Ωστόσο δεν έχει βρει ακόμη μάρτυρες υπεράσπισης, καθώς το περιβάλλον του Λιγνάδη δεν θέλει να αναμειχθεί ακόμη στην υπόθεση.

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, προσήλθε στην Εισαγγελία μετά τις 9.30 το πρωί όπου παρέμεινε επί περίπου μία ώρα, προσκομίζοντας στον εισαγγελικό λειτουργό νέους φακέλους που σχηματίστηκαν από τον πειθαρχικό έλεγχο που διενεργείται εντός του Σωματείου Ηθοποιών.

Πριν από λίγη ώρα εξήλθε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες λέγοντας πως «κατ’ αρχήν να ζητήσω συγγνώμη από την κυρία που με είδε με τη μάσκα κατεβασμένη και πήρε τηλέφωνο στο Σωματείο και είπε ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Υπόσχομαι ότι θα είμαι πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα.

Επισκέφθηκα τον Εισαγγελέα, σε συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψής μου, του έφερα κάποιους νέους φακέλους. Μας ευχαρίστησε, τον ευχαριστήσαμε για το ενδιαφέρον και αυτό είναι όλο που έχουμε να πούμε. Δε μπορώ να πω αριθμό υποθέσεων, ούτε ποιους αφορούν. Να ρωτάτε εμάς ό,τι θα ρωτούσατε τον Εισαγγελέα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πούμε περισσότερα πράγματα.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This