Γιώργος Γιαννόπουλος: «Στους ανθρώπους με ενοχλεί η χαζομάρα! Έχω βάλει χέρι σε αυτούς που δεν φοράνε μάσκα» (video)

«Έχω κάνει παρατήρηση σε μια γυναίκα που μύριζε η μασχάλη της στο Μετρό»

Must Read

Ένας χώρος που έχει πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, είναι αδιαμφισβήτητα ο καλλιτεχνικός, καθώς τα θέατρα, οι μουσικές σκηνές και τα κέντρα διασκέδασης είναι κλειστά εδώ και πολύ καιρό.

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, αποφάσισε να περάσει την περίοδο του lockdown, στο χωριό του στην Καλαμάτα.

O ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Love it», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο πώς περνάει την περίοδο της καραντίνας στο χωριό του.

«Αθλητικός έγινα στα γεράματα. Τώρα που περνάω την καραντίνα στο χωριό μου στην Καλαμάτα, τρέχω 10χλμ την ημέρα, έχω ένα αυτοσχέδιο γυμναστήριο και κολυμπάω 40 με 45 λεπτά», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Αναφορικά με αυτούς που έχουν πάρει αψήφιστα την όλη κατάσταση, δήλωσε πως «στους ανθρώπους με ενοχλεί η χαζομάρα. Λένε τώρα για τον κορωνοϊό και πρέπει να μάθουν ότι η επιστήμη πήγε μπροστά τον πλανήτη. Είμαστε όλοι υποψήφια θύματα. Το έχουμε καταλάβει; Δεν έχω τσακωθεί. Έχω βάλει χέρι σε αυτούς που δεν φοράνε μάσκα στον δρόμο. Και πριν από τον κορωνοϊό έχω κάνει παρατήρηση σε μια γυναίκα που μύριζε η μασχάλη της στο Μετρό», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση «αν του λείπει κάτι λόγω κορωνοϊού» απάντησε: «Μου λείπει η παράσταση. Δεν μου λείπει η αγκαλιά, να βγω από το καμαρίνι και να με αγκαλιάζουν 5.000, να σε αγκαλιάζει ο άλλος με την ιδρωτίλα του».

Τέλος, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, πως του του έχει τύχει να τον προσεγγίσουν γυναίκες για να της βοηθήσει επαγγελματικά στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Εννοείται ότι με έχουν προσεγγίσει γυναίκες για να τις βοηθήσω επαγγελματικά. Δεν λέω ότι είμαι ωραίος άνδρας, αλλά έχει συμβεί», δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This