Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχα κάκιστο πατέρα! Δεν έκανε για γονιός» (video)

«Ποτέ δεν ήθελα παιδί».

Must Read

Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών κυκλοφορώντας το EP «Κωνσταντίνος» που έγινε πλατινένιο. Το 1996 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Μόνο Για Μας» τερματίζοντας στην 9η θέση και το 1999 έγινε μέλος του συγκροτήματος «One», του πρώτου νεανικού ανδρικού συγκροτήματος στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος το 2003 ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το συγκρότημα και το νέο solo δισκογραφικό βήμα δεν άργησε να έρθει.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

Στην ερώτηση αν είχε βιώσει κάποιο αντίστοιχο ή παρόμοιο περιστατικό με αυτά που έχουν αποκαλυφθεί, ο ίδιος απάντησε πως «έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Αυτά που ακούω στο χώρο του θεάτρου είναι θλιβερά, συνταρακτικά. Αυτά ήταν από ανθρώπους του χώρου που είχαν ισχύ, αλλά φρόντισα να θέσω όρια.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως αυτή την στιγμή είναι ελεύθερος.

«Παλαιότερα έκανα τα πάντα για έναν έρωτα, αλλά όχι πια στα 40 που είμαι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι να παρατήσω τα πάντα για τρία χρόνια, δεν ασχολιόμουν με τη δουλειά μου. Είναι αυτό που λέμε ότι όλος ο κόσμος είσαι εσύ. Τώρα είμαι μόνος μου και είμαι καλά».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια ή να γίνει πατέρας, ο διάσημος τραγουδιστής είπε:

«Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτό που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι δεν είναι αρνητικός σε κάποια αισθητική επέμβαση.

«Θα έκανα αισθητική επέμβαση, αλλά να μην γίνω και σαν τη Μαντόνα».

https://www.youtube.com/watch?v=db_V0A2hbbs&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This