Μαριάννα Τουμασάτου: «Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποκοπούν! Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών» (video)

«Εγώ έχω μαλώσει γονιό που έδερνε το παιδί του. Δεν είναι όμως απαραίτητο να μπορείς να παρέμβεις.»

Must Read

Η Μαριάννα Τουμασάτου από τη στιγμή που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου τάχθηκε υπέρ των θυμάτων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Θα έχουμε καλές εξελίξεις και σιγά σιγά θα καθαρίσουμε», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι «αυτοί οι άνθρωποι που τα έκαναν αυτά αισθάνονταν πάρα πολύ σπουδαίοι και είχαν ένα θράσος απίστευτο. Είναι άνθρωποι με πολύ σοβαρά και βαθιά προβλήματα που θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ένας άνθρωπος που θεωρεί ότι δικαιούται να κάνει αυτά που κάνει σε άλλους ανθρώπους, για να μην το πάμε στο γηπεδικό, ότι θέλει σφαλιάρες, σίγουρα θέλει γιατρό».

«Έχω μαλώσει γονιό που έδερνε το παιδί του»

Η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε ακούσει για διάφορα περιστατικά αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει.

«Αν ο άνθρωπος που το έχει υποστεί δεν είναι έτοιμος να το επικοινωνήσει, πώς θα βγω να πω εγώ κάτι; Εγώ έχω μαλώσει γονιό που έδερνε το παιδί του. Δεν είναι όμως απαραίτητο να μπορείς να παρέμβεις. Μπορεί να ξέραμε, αλλά δεν μπορείς να περιθωριοποιήσεις κανέναν ο οποίος είναι μέσα στο σύστημα και στηρίζεται από πολύ κόσμο. Ήταν άνθρωποι οι οποίοι τύγχαναν εξαιρετικής αποδοχής», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν οι θύτες δρουν κατά αυτόν τον τρόπο σε συγκεκριμένα άτομα, η ίδια απάντησε αρνητικά.

«Όχι, νομίζω είναι σε όποιον τύχει. Εμένα έτυχε να μη μου έχει τύχει».

«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποκοπούν»

«Δεν μου λέει κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που είχαν χαθεί από την κορυφή της πραγματικότητας και έλεγες θα γυρίσουν καλύτεροι, αλλά τελικά γύρισαν χειρότεροι. Δεν αλλάζουν επειδή το νιώθουν, απλά θα αναγκαστούν να δείξουν μια καλύτερη συμπεριφορά. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να αποκοπούν. Είναι επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών. Είχαμε μάθει λίγο ότι κουλτούρα είναι του τσαμπουκά και να τρως σφαλιάρες. Όμως δεν είναι απαραίτητο η κουλτούρα να έχει και αρρώστια δίπλα της. Το αυστηρό του πράγματος δεν είναι απαραίτητα να είναι τιμωρητικό. Πρέπει να μπουν όρια και η αγάπη είναι σημαντικό πράγμα», είτε αναφορικά με τη συγνώμη κατόπιν εορτής.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα καλής συμπεριφοράς για εκείνη η Κάτια Δανδουλάκη.

«Η κ. Δανδουλάκη τι κάνει; Έχει βάλει όρια. Έχει σκεφτεί να κάνει κάποιος κάτι στην Κάτια; Βάζει όρια πρώτα στον εαυτό της. Δεν έχει ενοχλήσει έναν άνθρωπο. Σε ένα παιδί μόνο του δίνει. Αυτή έπρεπε να μας μάθει. Τα περισσότερα παιδία τους έτυχε αυτό που συνέβη χωρίς να ξέρουν ποιους έχουν απέναντί τους. Πριν μάθουν τους κανόνες. Ήταν παιδάκια από σχολές», τόνισε η ηθοποιός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This