Ηλιάνα Παπαγεωγίου: «Ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε βλάπτει» (video)

Must Read

Με έναν διαφορετικό και άκρως ανεβαστικό τρόπο αποφάσισε να κάνει σήμερα την έναρξη της εκπομπής της «Pop Up», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο μαζί με το συνεργάτη της Κωνσταντίνο Ντάφλο ντύθηκαν με τα ρούχα του συντρόφου της, Snik και παρουσίασαν το ντουέτο που είχε πει η ίδια στα MadWalk 2019, μαζί με τον FY.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής αναφέρθηκε στο ειδυλλιακό διήμερο που αποφάσισε να περάσει στον Παρνασσό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού και ενώ βρίσκεται ακόμη σε ισχύ το lockdown.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που είναι πολύ ενεργή στα social media, ανάρτησε φωτογραφίες από τις υπερπολυτελείς διακοπές της, προκαλώντας αρνητικά σχόλια από τους followers της. Λόγω της άσχημης κριτικής που εξέλαβε, η Queen Dina απενεργοποίησε τα σχόλια από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

«Σε μια περίοδο όπως στην πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο πως αγνοείς τα μέτρα και πας ταξίδι, μην κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία, μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησε τον να πει τη γνώμη του. Αν δε θες το κακό σχόλιο που θα έρθει σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση μην το δημοσιοποιείς. Κράτησε το για τον εαυτό σου. Αλλά είναι και πάρα πολύ άνθρωποι που έχουν κλειδωμένα τα σχόλια στο Instagram και δέχονται μόνο τις καλές κριτικές, ενώ οι ίδιοι έχουν το βήμα να κάνουν και τη δική τους κακή κριτική ενίοτε» είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να προσθέτει:

«Ίσως η κα. Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει πως είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου. Να αγνοείς πως στη χώρα αυτή τη στιγμή μετράμε περίπου 3.000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία… Δε θέλω να πιστέψω πως αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας. Γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This