Μαρία Δεληθανάση για Κώστα Δόξα: «’Όπως χρησιμοποιούσε τη “φίμωση” σε εμένα, έτσι προσπαθεί να την ασκήσει και στα μέσα» (video)

Τα νέα στοιχεία που έφερε ο Κώστας Δόξας στη δημοσιότητα και η απάντηση της πρώην συζύγου του.

Must Read

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την καταγγελία της πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, για ξυλοδαρμό. Η Μαρία Δεληθανάση μέσω του zougla.gr, αποκάλυψε ότι ο γνωστός τραγουδιστής την χτυπούσε ακόμα και την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ο Κώστας Δόξας αποχώρησε από το «Your Face Sounds Familiar» όπου συμμετείχε.

Στη συνέχεια ο ίδιος, μέσα από μία ανακοίνωση, απάντησε στα όσα ισχυρίστηκε η πρώην σύζυγος του, λέγοντας πως σκοπό έχει να τον διαβάλλει τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο τραγουδιστής προκειμένου να στηρίξει τα λεγόμενα του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε αποσπάσματα από δύο δικαστικές αποφάσεις, μια του 2019 και μια του 2020.

«Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη! Και συνεχίζουμε… Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου». έγραψε αναφερόμενος στην 4χρονη κόρη του.

Η Μαρία Δεληθανάση, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», προχώρησε το πρωί της Δευτέρας, σε νέες δηλώσεις. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε ο τραγουδιστής στα ΜΜΕ, λέγοντας πώς το θεώρησε «ως αναμενόμενο. Η “φίμωση” είναι μια συνήθης πρακτική χειραγώγησης που ανέκαθεν χρησιμοποιείται για να αποκρύπτεται η αλήθεια. Όπως την ασκούσε σε εμένα, έτσι προσπαθεί να την ασκήσει και στα μέσα. Δεν μου κάνει εντύπωση».

Αναφορικά με τις δικαστικές αποφάσεις που κοινοποίησε ο Κώστας Δόξας, η πρώην σύζυγος του δήλωσε ότι «πρόκειται για απόσπασμα του δικόγραφου και συγκεκριμένα δικές του δηλώσεις και σε καμία περίπτωση απόφαση δικαστηρίου. Αφορά στη διατροφή και την επιμέλεια. Όχι στην αγωγή διαζυγίου, ούτε στη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Η αγωγή διαζυγίου θα δικαστεί στις 19/11/21 και η μήνυση για ενδοοικογενειακή βία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα αυτήν τη στιγμή και αναμένουμε εξελίξεις. Γίνεται μια μεθόδευση αλλά ανεπιτυχής προσπάθεια αποπροσανατολισμού του ενδιαφέροντος από το βασικό ζήτημα. Αυτό του ξυλοδαρμού και της βίας. Δεν υπάρχει καμία αθωωτική απόφαση για τα περιστατικά βίας καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει δικαστεί ακόμη».

Στη συνέχεια ο αδερφός του Κώστα Δόξα, Άκης Δείξιμος μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφερόμενος στο συγκεκριμένο θέμα, είπε πως «είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα γιατί υπάρχει ένα ανήλικο παιδί στη μέση. Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Στην ερώτηση «αν πιστεύει ότι αυτό έγινε τώρα σκόπιμα» ο ίδιος απάντησε:

«Εσείς τι θεωρείτε; Πραγματικά δεν θέλω να επεκταθώ. Είναι πολύ λεπτό ζήτημα, αφορά ένα ζευγάρι και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Καταλαβαίνετε ποια είναι η ψυχολογία του αδελφού μου», τόνισε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This