Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι ευχές και τα μηνύματα αγάπης από τους Έλληνες celebrities

Τα όμορφα λόγια των διασήμων γι' αυτήν την ξεχωριστή ημέρα!

Must Read

Με το δικό τους τρόπο αποφάσισαν να τιμήσουν την ημέρα της γυναίκας οι Έλληνες celebrities. Άνδρες και γυναίκες έστειλαν το δικό τους μήνυμα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ιδιαίτερη ήταν η ανάρτηση της Σόφιας Μπεκατώρου, η οποία μετά την αποκάλυψη της ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, άνοιξε ο δρόμος για την κάθαρση.

«Σήμερα γιορτάζουμε λένε και τρέχουμε κι εμείς να στολιστούμε, να νιώσουμε γυναίκες.. Μας έδωσαν μια μέρα να χαρούμε. Δεν την θέλω. Θέλω κάθε μέρα να μου ανήκει, να με σέβεσαι, να μου μιλάς ωραία, να μην με απαξιώνεις μέσα από κρυμμένα συμφραζόμενα. Θέλω να σε κοιτώ στα μάτια και να μην στρίβεις το βλέμμα προς τα κάτω.

Αν θες να γιορτάζουμε δες με, όπως είμαι. Αγκάλιασέ με μόνο αν το νιώσεις. Άκουσέ με, όπως δεν τόλμησες ποτέ και δεν πειράζει, μην μου χαρίσεις κάτι σήμερα, γιατί θέλω να ζω την κάθε μέρα κι όχι αυτήν που μου όρισες εσύ. Αφιερωμένο σε όλες εσάς που δεν θα λάβετε κανένα τριαντάφυλλο και που σήμερα έλαβα εγώ εξαιτίας σας!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή της.

Ζέτα Δούκα

Μετά τη Σοφία Μπεκατώρου, η Ζέτα Δούκα βρήκε τη δύναμη και το θάρρος να ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου.

Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τη σημερινή ημέρα έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης στις γυναίκες που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για την εξέλιξή της ως άνθρωπο.

«Η ζωή μου όλη περιστοιχίζεται από ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Γυναίκες που με έμαθαν να σέβομαι, να διεκδικώ, να αγωνίζομαι γι’ αυτά που πιστεύω, να φροντίζω τους γύρω μου, να ονειρεύομαι, να υλοποιώ τα όνειρα μου. Γυναίκες που πάσχιζαν να χωρέσουν στο κοστούμι που τους έραψαν οι πατριαρχικές κοινωνίες και κάποιες από αυτές, κατάφεραν να το σκίσουν.

Δεν πίστεψα ποτέ ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να καταφέρουμε οι γυναίκες. Για να το καταφέρουμε όμως, χρειάζεται να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΕΣ. Τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί, τα πιο δύσκολα, συνέβησαν επειδή ενωθήκαμε κάποιες γυναίκες με κοινούς στόχους και μεγάλο πάθος.

Ναι, οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε. Πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη, κατανόηση και κοινή γραμμή σε αυτά που διεκδικούμε. Μόνο ενωμένες μπορούμε να έχουμε τη δύναμη που χρειάζεται προκειμένου να πείσουμε την κοινωνία να εφαρμόσει την ισότητα που γράφεται στους νόμους. Βεβαίως, όπως όλα τα σημαντικά, είναι και θέμα εκπαίδευσης.

Αν διδάξουμε στα παιδιά μας την αποφασιστικότητα, το δικαίωμα σε κάθε όνειρο, την αναφαίρετη προσπάθεια για κάθε επαγγελματικό προσανατολισμό, την αξιοκρατία ως κριτήριο κατάκτησης ενός στόχου, την κατάργηση στερεοτύπων και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε βάλει έναν θεμέλιο λίθο για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τις γυναίκες που βρίσκονται στη ζωή της.

Αθηνά Οικονομάκου

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Έλενα Χριστοπούλου

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Άκης Πετρετζίκης

Περικλής Κονδυλάτος

Μιχάλης Μαρίνος

Ιωάννα Λίλη

https://www.instagram.com/p/CMJlgE2AIpL/?utm_source=ig_embed

Νατάσα Μποφίλιου

Μαίρη Συνατσάκη

Ναταλί Κάκκαβα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This