Ο Γιάννης Πάριος ποζάρει με τους 4 γιους του – Οι ευχές για τα γενέθλιά του από τον Χάρη Βαρθακούρη

«Για μένα ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής ever, είναι ο πατέρας μου»!

Must Read

Θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους ερμηνευτές των τελευταίων δεκαετιών. Εμφανίστηκε στον χώρο του τραγουδιού το 1969 και έκτοτε έχει συνεργαστεί με πολλούς τραγουδιστές και δημιουργούς.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πάριο, ο οποίος έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σήμερα έχει τα γενέθλια του και ο Χάρης Βαρθακούρης του ευχήθηκε χρόνια πολλά με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο Χάρης Βαρθακούρης δημοσίευσε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μία σπάνια φωτογραφία, όπου ποζάρει μαζί με τα αδέρφια του και τον αγαπημένο του πατέρα.  Ο γνωστός τραγουδιστής και νυν παρουσιαστής, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα αγάπης στον πατέρα του αλλά και στις γυναίκες που σήμερα γιορτάζουν.

«Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν 5 Βαρθακούρηδες. Δυο φυσιολογικοί και τρεις καλλιτέχνες. Ακριβώς δίπλα μου στέκεται (χαμογελαστός και καμαρωτός) ο καλύτερος -για μένα- Έλληνας τραγουδιστής ever, που τυγχάνει να είναι και πατέρας μας.

Επίσης τυγχάνει, σήμερα που γιορτάζουν οι γυναίκες, να έχει τα γενέθλιά του! Χρόνια πολλά πατέρα μας, να σε χαιρόμαστε και να σε καμαρώνουμε (κι εμείς) για πάρα πολλά χρόνια ακόμα.

Επίσης, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ… και λίγο παραπάνω στις δικές μας ο καθένας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This