Ρούλα Κορομηλά: «Εικόνες θλίψης και ντροπής»

Η ανάρτησή της για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη

Must Read

«Τα κομματικά συμφέροντα και ο φανατισμός φέρνουν διχόνοια» λέει η εθνική μας παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, παίρνοντας για πρώτη φορά δημόσια θέση στην επικαιρότητα, συγκεκριμένα στα βίαια επεισόδια της Νέας Σμύρνης, που κανέναν τελικά δεν άφησαν ανεπηρέαστο.

Και η Ρούλα Κορομηλά, λοιπόν, όπως και άλλοι πολίτες, ένιωσε θλίψη και ντροπή για ό,τι ζούμε, αλλά κυρίως για την τόση βία γύρω μας, σε μια εποχή που, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η ίδια, «οι αντοχές μας εξαντλούνται και τα προβλήματά μας δεν βρίσκουν λύσεις».

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ανάρτησε στο Instagram τη συγκλονιστική φωτογραφία του πεσμένου στο έδαφος αστυνομικού, που χτυπήθηκε στην Νέα Σμύρνη, και τη συνόδεψε με κείμενο που απηχεί εκείνη φυσικά, αλλά και όλους όσοι ένιωσαν το ίδιο:

«Εικόνες θλίψης και ντροπής σε μια περίοδο που μετράμε καθημερινά νεκρούς. Αν ένας άνθρωπος κινδυνεύει, δεν μας αφορά η ιδιότητά του, το χρώμα, η καταγωγή του και οι πολιτικές του πεποιθήσεις. Δεν νομίζω πως εκτοξεύουμε μίσος, ούτε παίρνουμε “ρεβάνς” με τη βία. Κάκιστοι σύμβουλοι τα κομματικά συμφέροντα και ο φανατισμός, που μόνο διχόνοια σπέρνουν, σε μια εποχή που οι αντοχές όλων μας εξαντλούνται και τα προβλήματά μας δεν βρίσκουν λύσεις και οι ζωές μας είναι στα χέρια του φόβου της απειλής του ιού».

Τα είπε όλα

Με ένα κείμενο λίγων λέξεων η Ρούλα σχεδόν τα είπε όλα. Και μην ξεχνάμε ότι η παρουσιάστρια, που έγραψε ιστορία στην τηλεόραση, μπορεί σήμερα να βρίσκεται εκτός, όμως η γνώμη της ακούγεται και συνεχίζει να επηρεάζει κόσμο. Τη σελίδα της ακολουθούν 146.000 άνθρωποι. Με τη βία και το μίσος δεν παίρνουμε «ρεβάνς» και δεν κοιτάμε τις πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου που κείτεται χτυπημένος στον δρόμο, παρά τον σώζουμε, είναι η ξεκάθαρη άποψή της. Εδώ, λοιπόν, ταιριάζει το δικό της παλιό τηλεοπτικό… σήμα και σύνθημα «Μπράβο, Ρούλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This