Το συγκινητικό αντίο του Απόστολου Γκλέτσου στον Θεόφιλο Βανδώρο (video)

«Με έμαθες να σκέφτομαι όμορφα» γράφει συγκινημένος ο Απόστολος Γκλέτσος

Must Read

Τις αρχές της δεκαετίας του ’90 ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Θεόφιλος Βανδώρος συμπρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Τμήμα Ηθών». Οι δύο ηθοποιοί με την ερμηνεία και το ύφος τους κέρδισαν την αγάπη του κοινού. 

Συγκλονισμένος από την είδηση θανάτου του 61χρονου συναδέλφου και φίλου του, ο Απόστολος Γκλέτσος τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Με έμαθες να σκέφτομαι και όμορφα ….καλή αντάμωση, Θεόφιλε» έγραψε.

Αρκετοί πίστευαν ότι υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ των δύο καταξιωμένων ηθοποιών κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των επεισοδίων, όμως εκείνοι στην διατηρούσαν στενές φιλικές σχέσεις. «Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με τον Απόστολο Γκλέτσο. Πρώτα απ’ όλα ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί. Κάναμε πλάκα, ο ένας βοηθούσε τον άλλον, κοιτάζαμε πως θα τα βγάλουμε πέρα γιατί όλοι είχαμε και θέατρο το βράδυ» είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε κάμερα παλαιότερης εκπομπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This