Όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδούσε στο «Bella Vita Night Club» – Ποιό είναι το νυχτερινό κέντρο της Λιοσίων

Δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας.

Must Read

Έφοδο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας που λειτουργούσε παράνομα εν μέσω lockdown έκανε το βράδυ της Παρασκευής η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της ΔΙΜΕΑ έγιναν μάρτυρες ενός ξέφρενου κορωνοπάρτι με περίπου 20 θαμώνες και τραγουδίστρια με ζωντανή μουσική. Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο «Bella Vita Night Club» στη Λιοσίων, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, με δύο ιδιοκτήτες αλβανικής καταγωγής.

Μετά από καταγγελίες για την παράνομη λειτουργία του κέντρου διασκέδασης, μέλη της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς, βρέθηκαν στα κωρονομπουζούκια ως θαμώνες και μόλις άρχισε το ξέφρενο πάρτι έκαναν έφοδο μαζί με κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. Το συγκεκριμένο μαγαζί είχε τεθεί υπό παρακολούθηση, δεδομένου ότι υπήρχαν καταγγελίες ότι λειτουργούσε κανονικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνοντας ραντεβού σε «γνωστούς» θαμώνες για… κορωνομπουζούκια εν μέσω πανδημίας.

Ονόματα όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης έχουν τραγουδήσει στο παρελθόν στο «Bella Vita»

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν ακόμη τα κέντρα διασκέδασης ήταν ανοιχτά και με…το νόμο, γνωστά ονόματα του πενταγράμμου, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Τριαντάφυλλος είχαν περάσει από το συγκεκριμένο κέντρο διασκέδασης, κάνοντας «guest» εμφανίσεις. Τα σχετικά βίντεο ανέβηκαν στο YouTube στις 7 Φεβρουαρίου 2021 από χρήστη, ο οποίος εμφανίζεται ως μάνατζερ στο εν λόγω μαγαζί. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, μάλιστα, γίνονταν και τα… κορωνοκαλέσματα για τις νύχτες ξέφρενης και συνάμα παράνομης διασκέδασης στο κέντρο της οδού Λιοσίων.

Μετά την έφορδο στελεχών του Υπουργείου, έγιναν συλλήψεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ στους παρευρισκόμενους και 3.000 στους ιδιοκτήτες. Επίσης, το κατάστημα σφραγίστηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

«Δεν ήταν πάρτι, ήταν κανονική λειτουργία νυχτερινού κέντρου»

«Δεν ήταν πάρτι, ήταν κανονική λειτουργία νυχτερινού κέντρου με θαμώνες και λουλουδούδες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα όσα σημειώθηκαν στο νυχτερινό κέντρο.

«Όλοι θα ερευνηθούν, όλα τα στοιχεία έχουν πάει στον εισαγγελέα» σημείωσε. Έθεσε μάλιστα ζήτημα ατομικής ευθύνης, λέγοντας ότι κάποιοι θα έπρεπε να καταλαβαίνουν ότι με 2.500 κρούσματα την ημέρα δεν μπορούν να κάνουν κορωνομπουζούκια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This