Μαρία Ιωαννίδου: «Υπήρξα ζευγάρι με τον Γιώργο Κιμούλη» (video)

Η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε την αντίθετη άποψή της σχετικά με το πώς ορισμένοι διαχειρίζονται το θέμα των καταγγελιών!

Must Read

Ένα θέμα που έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα τους ηθοποιούς, είναι οι καταγγελίες από ανθρώπους που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας και σεξουαλική παρενόχληση, από ανθρώπους του θεάτρου.

Η Μαρία Ιωαννίδου μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό», εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και υποστηρίζει πώς από δω και πέρα θα έπρεπε να γίνονται δικαστήρια.

«Είμαι θυμωμένη με τον τρόπο διαχείρισης των καταγγελιών. Το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Μην ποινικοποιήσουμε το φλερτ, είναι άλλο αυτό και άλλο η παρενόχληση». δήλωσε και συνέχισε:

«Έχω συνεργαστεί με επίμαχο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ήταν πολύ γυναικάς, με φλέρταρε, είδε ότι δεν ανταποκρίθηκα και γίναμε φίλοι».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς υπήρξε ζευγάρι με έναν από τους ηθοποιούς-σκηνοθέτες που έχουν βρεθεί αυτήν την περίοδο στο στόχαστρο.

«Είχαμε τρεις μήνες σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, η γνωριμία μας έγινε στο “Τρεις Εξαμαρτείν” του Σακελλάριου. Φτάνει πια, δεν είναι έτσι το θέατρο. Μπορεί να μην γίνονται αυτά πλέον δημόσια και να γίνονται στα δικαστήρια;», είπε φανερά αναστατωμένη η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This