Χαμός στο «Happy Day» με τις μετακινήσεις της Μενεγάκη και της Αλεξανδράκη εν μέσω πανδημίας (video)

«Εγώ πιστεύω ότι η Μενεγάκη, αν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε, θα πήγαινε στη Βαρβάκειο αλλά ίσως δε θα το ανέβαζε στο Instagram», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Must Read

Φέτος ενώ όλοι περίμεναν την Καθαρά Δευτέρα για να κάνουν μία εξόρμηση προκειμένου να πετάξουν το χαρταετό τους, τα μέτρα που έχουν ληφθεί προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού, δεν μας επέτρεπαν να μετακινηθούμε εκτός δήμου.

Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο, προκειμένου να γιορτάσει με την οικογένειά της τη συγκεκριμένη ημέρα και να προετοιμάσει το σαρακοστιανό γεύμα, κατέβηκε την Κυριακή στη Βαρβάκειο αγορά και ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ψωνίσαμε τα θαλασσινά μας στην κεντρική ψαραγορά της Αθήνας κι είμαστε έτοιμοι για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ! #eleni»

Οι ακόλουθοι της όμως μόλις είδαν τις εν λόγω φωτογραφίες, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά, κάνοντας λόγο για παράνομη μετακίνηση.

Παράλληλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη φαίνεται πως βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να κάνει ποδαρικό στο νέο σπίτι της πολύ καλής της φίλης Ιωάννας Τούνη, γεγονός το οποίο γνωστοποιήθηκε από την ίδια, μέσα από τα Instastories που ανάρτησε.

Οι μετακινήσεις αυτές σχολιάστηκαν από την εκπομπή «Happy Day», με τον Δημήτρη Παπανώτα να ξεσπά λέγοντας πως «είμαστε στη χώρα του παραλόγου, δηλαδή πραγματικά έχω σκίσει τα πτυχία μου. Ήταν όλη η Ελλάδα έξω, στα εξοχικά της… Παντού! Και τα έβαλαν όλοι με μια τηλεοπτική σταρούμπα, επειδή πήγε στη Βαρβάκειο να ψωνίσει», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμπληρώνει: «Για την Ελένη Μενεγάκη, γιατί δεν την κατονομάζεις;».

«Η Αλεξανδράκη, που πήγε στη Θεσσαλονίκη… Με τον κωδικό βοήθεια ηλικιωμένου προσώπου… Βοήθεια ξανθιάς», είπε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Μην το λες σε εμένα. Εγώ πιστεύω ότι η Μενεγάκη, αν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε, θα πήγαινε στη Βαρβάκειο αλλά ίσως δε θα το ανέβαζε στο Instagram. Στο λέω γιατί κι εγώ μία φορά ανέβασα φωτογραφία από τη Ραφήνα, τότε που το “6” ήταν χαλαρό. Κι όταν σου είπα ότι δέχτηκα αυστηρά σχόλια, μου είπες ότι κανονικά δεν επιτρεπόταν να αλλάξω δήμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This