Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί δεν δειπνούσα κάθε βράδυ με τον διευθυντή» (video)

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια μιλάει για το νέο της επαγγελματικό βήμα αλλά και για τις «πισώπλατες μαχαιριές» που δέχτηκε από ανθρώπους της τηλεόρασης!

Must Read

Το 1993 είχε βγει Β Μις Ελλάς, ενώ κατόπιν ξεκίνησε την καριέρα της από το χώρο των δημοσίων σχέσεων. Ευρύτερα γνωστή και αγαπητή όμως, έγινε μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» που παρουσίασε το 1994.

Ο λόγος για την Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενα. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, που αφορά τη διακόσμηση και την ανάπλαση χώρων.

Επίσης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας πως κι εκείνη είχε υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές στο παρελθόν.

«Μου έχει τύχει, αλλά έχω φύγει. Έχω βροντήξει τα πάντα κάτω και έχω εκθέσει κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την απουσία της από την τηλεόραση, η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια δήλωσε πως δεν είχε τις κατάλληλες γνωριμίες.

«Δεν με βλέπεις γιατί δυστυχώς δεν είχα παρέες μέσα από την τηλεόραση. Δεν δειπνούσα κάθε βράδυ με τον διευθυντή…» ενώ αντίθετα δέχτηκε πολλές «πισώπλατες  μαχαιριές» από ανθρώπους της τηλεόρασης.

«Κάποια στιγμή έκανα μια εκπομπή, όπου δεν με ήθελε η αρχισυντάκτριά μου. Έφερνε άλλες παρουσιάστριες για να μου τη λένε στη ζωντανή εκπομπή.

Μια μέρα που αρρώστησα και ήμουν με 40 πυρετό στο κρεβάτι, έφερε τη δική της παρουσιάστρια να παρουσιάσει. Αντί να με πάρει τηλέφωνο να με ρωτήσει αν είμαι καλά, με πήρε και μου είπε: “Είδες πώς παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι”;» είπε περιγράφοντας ένα από τα περιστατικά που βίωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή δηλώνοντας πως εδώ και τέσσερα χρόνια είναι μόνη.

«Όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου δεν υπάρχει καμιά μοναξιά» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This