Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τον επαγγελματικό τομέα σας και αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες. Μια που τα καταφέρνετε πολύ καλά σε εργασιακό επίπεδο, σκεφτείτε σοβαρά μια νέα παροχή υπηρεσιών που παρουσιάζει ζήτηση και αποφέρει κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντί να χαλάτε χρήματα για την κοινωνική προβολή σας, δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις. Το επαγγελματικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, προσφέροντάς σας συνεργασίες με εγγυήσεις για το μέλλον και σωστές βάσεις για την εξέλιξή σας στον χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναθεώρηση κάποιων από τους στόχους σας δεν θα φέρει άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο. Δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας σας δώσουν την ευκαιρία να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και παράλληλα να αυξήσετε τις κοινωνικές επαφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε τα αποτελέσματα των ενεργειών σας και προβείτε στις απαραίτητες διευθετήσεις. Οι σχέσεις σας με τους φίλους σας δεν θα κινδυνέψουν, αφού ακόμα κι αν εσείς δεν κάνετε προσπάθεια να τους προσεγγίσετε, εκείνοι θα σας πλησιάσουν.

ΛΕΩΝ: Ελέγξτε τα νεύρα σας για να αποφύγετε παρεξηγήσεις, μια και έρχονται αρκετές ανακατατάξεις. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις και οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα προσδιορίσουν την ποιότητα της καθεμιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολες οι αποφάσεις είναι δικές σας και τα πράγματα εξελίσσονται όπως θέλατε. Τα ευχάριστα γεγονότα, αλλά ακόμα και κάποιες ανατροπές που θα συμβούν θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης, ενώ θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Στις επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζεται να διατηρήσετε άψογη στάση, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν και οι μελλοντικές συνεργασίες σας. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας, μπορείτε να θέσετε νέους στόχους και να ανταποκριθείτε σε αυτούς που σας αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αυτή την εποχή, κάντε το χωρίς πολλά λόγια και σκέψεις, γιατί θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που δεν πρόκειται να σας αφήσουν ασυγκίνητους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξετάστε τις προτάσεις που θα σας κάνουν κι αν οι επιθυμίες σας συμπίπτουν με αυτές, κάντε τις πράξη. Αν ακόμα συνεχίζετε να αναρωτιέστε αν είναι κατάλληλος καιρός για τέτοιου είδους ενέργειες, η απάντηση που δίνουν τα άστρα είναι καταφατική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, μάλλον το λέτε για αστείο. Πόρτες θα ανοίγουν για εσάς, ευκαιρίες θα ξεπηδούν από παντού και η οικονομική σας κατάσταση όχι μόνο δεν θα μείνει στάσιμη, αλλά θα έχετε και σημαντικά κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει ούτε σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού οι προσωπικές σας σχέσεις θα βαδίζουν σε ασφαλές έδαφος. Δώστε, λοιπόν, προτεραιότητα στις καλές στιγμές και μην ασχοληθείτε καθόλου με τις κακές, που έτσι κι αλλιώς θα είναι ελάχιστες.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα δείτε φιλίες από το παρελθόν να ζωντανεύουν, αλλά και οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποτελέσουν τον καμβά πάνω στον οποίο θα αναπτύξετε νέα κοινωνική δραστηριότητα, που θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This