Good Job Νicky: «Δεν με αντιμετώπισαν ποτέ ως γιο του Πάριου» (video)

«Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακουρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας»!

Must Read

Στα χνάρια του Γιάννη Πάριου αλλά και του αδερφού του Χάρη Βαρθακούρη βαδίζει ο Νικόλας Βαρθακούρης, γνωστός πλέον με το καλλιτεχνικό του όνομα «Good Job Νicky».

Ο 24χρονος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», και μίλησε για την απόφασή του να γίνει η συνέχεια του πατέρα του, ακολουθώντας ωστόσο τον δικό του μονοπάτι.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, ο οποίος έχει κάνει ήδη επιτυχία με τα τραγούδια του, αποκάλυψε τον λόγο που έκρυβε από όλους την επιθυμία του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

«Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ το δικό μου δρόμο. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα. Και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά», είπε αρχικά στην εκπομπή.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το πως προέκυψε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο «Good Job Nicky».

«Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου», είπε για το γεγονός ότι μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

Επίσης ο «Good Job Nicky» μίλησε για τα περίεργα χρόνια της εφηβείας του ενώ δήλωσε ότι δεν επηρεάστηκε ποτέ από το γεγονός ότι οι γονείς του είναι αναγνωρίσιμοι.

«Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ “μ@λ@κισμένο”, (συγγνώμη μαμά) αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι. Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακουρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη», τόνισε ο νεαρός τραγουδιστής.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, ο ίδιος δεν ήταν αρνητικός, ωστόσο δεν θα ήθελε να ξεχάσει τις ελληνικές ρίζες του.

Τέλος, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν είχε πάθει κρίσεις πανικού, γεγονός που τον ταλαιπώρησε.

«Έχω περάσει κρίσεις πανικού τα τελευταία χρόνια. Πέρασα δύσκολα. Γι΄ αυτό το «Clouds» είναι το αγαπημένο μου τραγούδι. Μιλά για την εσωτερική μάχη…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This