2/10/2022

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τη σύγκρουση Κρόνου-Ουρανού! Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Πανσέληνος της 28ης Μαρτίου

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Tι φέρνει το αστρολογικό φαινόμενο με τη σημερινή είσοδο του Ήλιου στον Κριό!

Στις 20 Μαρτίου, η είσοδος του Ήλιου στον Κριό εγκαινιάζει το νέο αστρολογικό έτος. Βρισκόμαστε στην αρχή όχι ενός νέου έτους, αλλά στην αρχή ενός νέου αιώνα, ο οποίος επιτάσσει πολλές και απρόβλεπτες αλλαγές. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να… προβλέψουμε μια απρόβλεπτη χρονιά!

Η ευνοϊκή θέση της Αφροδίτης (στην 1η του Κριού) την αστρολογική πρωτοχρονιά θα βοηθήσει ώστε να έχει σημαντική εκκίνηση. Ετσι, με σκληρή δουλειά και επιχειρηματικό πνεύμα (Κριός) θα ευνοήσει επιχειρηματίες που είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν ένα δημιουργικό μονοπάτι.

Ομως, ο Ουρανός (ανατροπές) αλλά και ο Κρόνος (δάσκαλος – κάρμα) θα αναμετρηθούν, ώστε σιγά σιγά να περάσουμε σε μια νέα, υπέροχη εποχή, του Υδροχόου. Ο ευεργέτης Δίας βρίσκεται στον Υδροχόο και θα φέρει πρόοδο σε πολλούς τομείς. Το 2021, οι δύο γίγαντες, ο Ουρανός και ο Κρόνος, κονταροχτυπιούνται! Ο Ουρανός απαιτεί αλλαγές, όμως η παρουσία του Κρόνου (είναι το παλιό κατεστημένο) στον Υδροχόο (σε δυσαρμονική όψη με τον Ουρανό) δεν επιτρέπει να γίνουν αυτές οι αλλαγές. Ετσι, έχουμε την πρόοδο να βρίσκει αντίσταση στον συντηρητισμό, τον Κρόνο! Είναι απολύτως αναγκαίο λοιπόν να συνεργαστούν αυτοί οι δυο γίγαντες! Πρέπει, δηλαδή, να χτίσουμε το νέο πάνω στην εμπειρία του παρελθόντος. Αν όχι, θα μπορούσαν να προκύψουν απρόοπτα συμβάντα – συγκρούσεις ανάμεσα στο κατεστημένο και στην ανάγκη εκσυγχρονισμού για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο «επαναστάτης» Ουρανός

O «επαναστάτης» Ουρανός (ο οποίος δεν υποχωρεί εύκολα στα αιτήματά του) έχει εγκατασταθεί στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου (Γη – οικονομικά θέματα). Ο Ουρανός θα μείνει στον Ταύρο μέχρι το 2026 (εκτός από ένα σύντομο διάστημα 4 μηνών, από τον Ιούλιο του 2025 ως τον Νοέμβριο του 2025, που θα περάσει στους Διδύμους). Από αυτή τη θέση θα προσπαθήσει να φέρει:

  • Αμεσες κοινωνικοπολιτικές μεταρρυθμίσεις
  • Αλλαγές στο φορολογικό και το ασφαλιστικό σύστημα
  • Αλλαγές στο τραπεζικό σύστημα (υπάρχει περίπτωση για κρίση)
  • Απρόβλεπτες εξελίξεις στο Χρηματιστήριο
  • Σεισμοί και ηφαιστειακή δραστηριότητα

Ο «κυρίαρχος» Κρόνος

Ο Κρόνος δεν είναι κακός και εκδικητικός πλανήτης – είναι ο πλανήτης που αποδίδει δικαιοσύνη (κάρμα). Ο Κρόνος αγαπά την κυριαρχία σε ό,τι αφορά σύνορα, όρια και δομές. Ο Κρόνος είναι επίσης ο νόμος και οι συνέπειες. Τα όρια, ψυχολογικά αλλά και γεωπολιτικά, παραβιάζονται, και ο Κρόνος παρεμβαίνει διά των νόμων.

  • Ανατροπές κυβερνήσεων σε πολλές χώρες μέσα στο 2021
  • «Πόλεμοι» επιχειρήσεων, αλλά και εμφύλιοι
  • Κινήματα διαμαρτυρίας και κοινωνικές αντιδράσεις που χάνουν τον έλεγχο
  • Αρκετές διαφωνίες μεταξύ Ε.Ε. και ΗΠΑ
Δημοφιλείς ειδήσεις  Στην Ελλάδα ο Ματ Ντίλον για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Haunted Heart»

Ο Δίας στον Υδροχόο

Η παρουσία του Δία στον Υδροχόο θα φέρει πρόοδο στην τεχνολογία, θα υπάρξουν εκπληκτικές επινοήσεις (στην αυτοκινητοβιομηχανία – αλλαγή καυσίμων;). Σίγουρα θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Η βασιλεία του πετρελαίου τρεμοσβήνει. Με συμπαραστάτη τον Κρόνο, ο οποίος, όπως είδαμε, βρίσκεται και αυτός στον Υδροχόο, θα φέρει βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών (έστω και αν υπάρξουν αντιδράσεις). Ομως, με την όψη Κρόνου – Ουρανού θα υπάρξουν και αντιθέσεις μεταξύ κυβερνώντων και επιχειρηματιών (facebook κ.λπ.) για μονοπώλια, όταν θελήσει ο Κρόνος να βάλει όρια.

Ο Δίας όμως, εκτός από τις επαναστατικές διαθέσεις, θα φέρει και σημαντικές ανακαλύψεις στον χώρο της επιστήμης. Θα υπάρξουν εφευρέσεις, νέες περιοχές, νέοι πλανήτες, ανάπτυξη της πυρηνικής φυσικής, θα προοδεύσει η αστρονομία, ό,τι έχει σχέση με το σύμπαν (αστρολογία – αμήν!), και άλλα ανεξερεύνητα θέματα, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το διαδίκτυο. Καινοτομίες και εφευρέσεις κάνουν τη ζωή ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω

Αν και ο μικρότερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, ο Πλούτωνας ασκεί τη μεγαλύτερη επίδραση στις διάφορες εποχές. Φέρνει τεράστιες αλλαγές και μεταβολές σε προσωπικό, κοινωνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Στα τέλη του 2024 θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω (θέση στην οποία βρίσκεται από το 2008). Ο Αιγόκερως (ζώδιο του Κρόνου) έχει να κάνει με το χρήμα και τις δομές που συντηρούν και προστατεύουν τη ζωή, τις κυβερνήσεις. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της δύναμης, της καταστροφής και της ανοικοδόμησης, ο Αιγόκερως ζώδιο της ηγεσίας και της κυριαρχίας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να διαλυθούν -όχι ολοκληρωτικά- οι παλιές δομές που μέχρι πρότινος όριζαν τον κόσμο, ώστε να προκύψει κάτι νέο. Τα πράγματα κινούνται με κατεύθυνση προς το παρελθόν, ενώ το βλέμμα προς το μέλλον για την ώρα παραμένει θολό. Ο Πλούτωνας, ο οποίος βέβαια εξακολουθεί να στέκεται αγέρωχος στον Αιγόκερω, είναι και υπεύθυνος για τον ιό. Ηταν βέβαιο ότι η κακοποίηση του περιβάλλοντος θα είχε παρόμοια αντίδραση. Ο Πλούτωνας, όμως, συμβολίζει και τον φανερό ή τον… μυστικό – υπόγειο πόλεμο.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Εξελίξεις στις ΗΠΑ

Δύσκολο θα είναι και το τέλος της χρονιάς. Η δυσαρμονική όψη Κρόνου (το παλιό) και Ουρανού (το καινούργιο), αλλά και η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα δείχνουν πως, αν δεν ληφθούν σωστές αποφάσεις, θα μπορούσαν να υπάρξουν δυσάρεστα δραματικά επεισόδια και εξεγέρσεις, κάτι που φαίνεται πως θα απασχολήσει έντονα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Βήμα προς την πρόοδο

Ομως, κάθε κρίση κρύβει μια ευκαιρία. Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ένα βήμα μπροστά! Να δημιουργήσουμε μια νέα κοινωνία. Αυτό είναι το πνεύμα της εποχής. Το 2021, έστω και μετά δυσκολίας, θα επικρατήσει ένας αέρας προόδου, αλλά και ανθρωπιάς.

Η πανσέληνος της 28ης Μαρτίου και ο «χάρτης» των ζωδίων!

Στις 28 Μαρτίου υπάρχει Πανσέληνος στην 8η μοίρα του Ζυγού. Ο Ηλιος βρίσκεται στον Κριό σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Η όψη αυτή, με την ιδιαίτερη δύναμη της άνοιξης, δημιουργεί απέραντη ανάγκη για δημιουργία, έρωτα και φλερτ. Ομως, η Πανσέληνος (φέρνει στο φως κάθε απιστία και παρανομία) θα δημιουργήσει και ζήλιες και αντιθέσεις, οπότε απαιτεί προσοχή. Η Πανσέληνος (αντίθεση σχέσεων) δεν θα δημιουργήσει εντάσεις μόνο μεταξύ ζευγαριών. Ας δούμε πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ: Η Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Ομως, οι εντάσεις θα είναι παροδικές, καθώς ο Κρόνος επηρεάζει θετικά τόσο το ζώδιό σας όσο και την ενέργειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Την περίοδο αυτή μπορεί να έχετε άγχη ή θέματα, τα οποία ίσως είναι δυσεπίλυτα. Θέματα εργασίας (υγείας) σάς προβληματίζουν. Μελετήστε προσεκτικά τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να υπάρχουν διλήμματα σε σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ομως, είναι τόση η ανάγκη για δράση, ώστε αντιπαρέρχεστε τα επιμέρους προβλήματα.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Βάσω Λασκαράκη: «Δεν συναντιόμαστε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη σειρά»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Πανσέληνος αυτή σας επηρεάζει άμεσα (ιδιαίτερα τους γεννημένους το α’ δεκαήμερο). Θα έχετε διλήμματα ανάμεσα σε θέματα οικογένειας και επαγγελματικά. Κινηθείτε ευέλικτα.

ΛΕΩΝ: Την περίοδο αυτή είστε ιδιαίτερα δυνατοί για να αντιμετωπίσετε ακόμα και σοβαρούς προβληματισμούς (α’ δεκαήμερο). Η επίδραση της συγκεκριμένης Πανσελήνου δεν είναι δυσαρμονική – αντίθετα, φωτίζει τα σημεία της δράσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα οικονομικά είναι θέματα τα οποία πρέπει να τα βάλετε σε μια τάξη. Σχέσεις ή συνεργασίες θα πάρουν μια νέα πορεία, αρκεί να έχετε κάνει σωστές επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Προσοχή! Πολλές φορές, το φεγγάρι φωτίζει κρυφές πτυχές της ζωής σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος στον Ζυγό «φωτίζει» τις πιο κρυφές επιθυμίες της ψυχής σας. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για αυτές, αλλά και για τα σχέδια στον χώρο εργασίας (υγείας).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί η Πανσέληνος στον Ζυγό να φέρνει σκέψεις ή διλήμματα, όμως για εσάς ανοίγει νέους δρόμους, αρκεί να μη χάσετε τον στόχο σας. Και η αισθηματική, αλλά και η επαγγελματική (κοινωνική) ζωή απαιτούν προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, τα οποία απαιτούν πολλή δουλειά. Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα ρίξει φως τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι ένας χρόνος επιλογών. Η Πανσέληνος στον Ζυγό σάς ανοίγει μεν νέους δρόμους, αλλά θέτει και πολλά διλήμματα για τις υπάρχουσες υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Την περίοδο αυτή θα πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά, τόσο με τρέχουσες υποθέσεις όσο και με υποθέσεις και υποχρεώσεις που αφορούν τρίτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν συναντιόμαστε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στη σειρά»

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τον πρώην...

Μανώλης Δεστούνης: «Όλα τα χρήματά μου τα έφαγα στο καζίνο»

Δεν έγινε ποτέ πρωταγωνιστής, παρόλο που έπαιξε με όλα τα ιερά τέρατα στο θέατρο...

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω φάει τόσο ξύλο και θα πιω στη μνήμη του;»

Αναφορά στα παιδικά του χρόνια έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, κατά την διάρκεια συνέντευξης που...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και εγωισμούς, γιατί θα προκαλέσετε τραύματα που θα αργήσουν να...

Στην Ελλάδα ο Ματ Ντίλον για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Haunted Heart»

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, ο Ματ Ντίλον, βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της...

Η απάντηση της Konnie Μεταξά στον Νίκο Μουρατίδη: «Δεν συμφωνώ με μία τέτοια γενικότητα»

Την ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη για τα παιδιά γνωστών καλλιτεχνων σχολίασε η Konnie Μεταξά...

«Γκρέμισε» το Instagram η κόρη του Πασχάλη Τερζή

Φωτιά και λάβρα η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα, με την τραγουδίστρια να κάνει...

Ζάχος Χατζηφωτίου: Πέντε γάμοι, πάρτι και περιπέτειες για τον άνθρωπο που ήξερε όλα τα...

Στην αγκαλιά της μονάκριβης κόρης του Μανίτας Χατζηφωτίου άφησε την τελευταία του πνοή ο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ισως να μη θέλετε να μεταφέρετε τις αγωνίες σας στο στενό σας περιβάλλον,...

Η Ευγενία Μανωλίδου αγριεμένη για shopping

«Τι, δεν θα έρθεις σπίτι το μεσημέρι για φαγητό; Τζάμπα έβαλα το κατσικάκι στον...

Love Island: Σάλος στο Twitter με τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τις… παίκτριες...

Πανζουρλισμό στο Twitter έχει προκαλέσει η πρεμιέρα του νέου trash ριάλιτι που μας σερβίρει...

Για τη Σοφία Αλιμπέρτη είναι ακόμη καλοκαίρι: Ποζάρει γυμνή και μας δείχνει τα τατουάζ...

Η Σοφία Αλιμπέρτη μένει εδώ και αρκετά χρόνια μόνιμα στην Πάρο όπου και δραστηριοποιείται...

Λάκης Γαβαλάς: «Η Χατζηπαντελή είναι μια υπάλληλος της μόδας και εγώ ο εργοδότης»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη μόδα, την...

Γιώργος Καπουτζίδης: Τέλος εποχής από την Eurovision μετά από δέκα χρόνια

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ολοκληρώνει την παρουσία του στην περιγραφή και στον σχολιασμό του ετήσιου...

H Nατάσα Καλογρίδη αρνείται πως είναι γεννημένη το 1963

Η Νατάσα Καλογρίδη έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, με...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι γνώρισε η Άννα τον 56χρονο που την εκτέλεσε πισώπλατα μαζί με το 10 μηνών παιδί τους

Στη Γερμανία θα γίνει η κηδεία της 31χρονης και του μικρού Στέλιου…

«Ε όχι και να πεθάνουμε για την Ουκρανία»!

Η απάντηση στην ομιλία Πούτιν κατά την οποία ανακοίνωσε...

Συγκινεί η ανάρτηση της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη για τη μητέρα της

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τον θάνατο του...

Νέα Ιωνία: Κρατούσε αλυσοδεμένη 38χρονη για πέντε ημέρες και τη βίαζε

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 38χρονη γυναίκα για πέντε...

Θλίψη στο πανελλήνιο – Έφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας

Έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα ο Σταμάτης Κόκοτας...

Εικόνα φρίκης με τον Μητσοτάκη να χαιρετά χαμογελαστός τον σφαγέα Αλίεφ

Λίγες εβδομάδες αφότου τα στρατεύματα του Αζερμπαϊτζάν βίασαν, βασάνισαν,...

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έχω φάει τόσο ξύλο και θα πιω στη μνήμη του;»

Αναφορά στα παιδικά του χρόνια έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης,...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ