Τέλος η Μύκονος για τις αδελφές Hadid: Έπεσαν θύματα ληστείας!

Must Read

«Με λήστεψαν στη Μύκονο, δεν ξαναπατάω!»

Αυτό, στο περίπου, αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram η Gigi Hadid, η οποία μαζί με την Bella, αλλά και τις άλλες αδελφές τους, Alana και Marielle, παραθερίζουν εδώ και κάμποσο καιρό στο «Νησί των Ανέμων».

Πιο συγκεκριμένα, η Gigi Hadid, η οποία, όλως περιέργως, αποφάσισε να ανακοινώσει το συμβάν μέσω μιας φαινομενικά «ειδυλλιακής» selfie που ανάρτησε στον δεύτερο λογαριασμό της που διατηρεί στο Instagram, διευκρινίζει ότι δεν πρέπει ο κόσμος να… ξεγελιέται από τις ειδυλλιακές αναρτήσεις στα social media και συνεχίζει, δηλώνοντας: «Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπάω. Δεν σας το συστήνω. Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού».

Κι ενώ η ανάρτηση του διάσημου top model προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, μια αναστάτωση στα social media, ήρθε και ο πατέρας των κοριτσιών να ρίξει… ακόμη περισσότερο «λάδι στη φωτιά», με δηλώσεις του στο TMZ, αναφέροντας πως η ληστεία έγινε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μύκονο η Bella και η Gigi, κάποια στιγμή όπου εκείνες απουσίαζαν.

«Ευτυχώς, κανένας δεν τραυματίστηκε», είπε ο Μοχάμεντ Χαντίντ στο TMZ, διευκρινίζοντας ότι από τις κόρες του έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This