Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον γιορτάζουν τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας από την Επανάσταση του 1821 (video)

«Ελάτε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος», είπε μεταξύ άλλων ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Must Read

Ως αναγνώριση της βοήθειάς τους στα θύματα της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018, ο αστέρας του Hollywood, Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τους δυο γιους τους, Τσέστερ και Τρούμαν, απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τομ Χανκς έχει βαπτιστεί και χριστιανός ορθόδοξος.

Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του είναι λάτρεις της Ελλάδας και κάθε καλοκαίρι περνούν τις διακοπές τους στην Αντίπαρο, όπου έχουν χτίσει το εξοχικό τους.

Οι δύο ηθοποιοί αποδεικνύουν για άλλη μία φορά την αγάπη τους για την χώρα μας, γιορτάζοντας τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας.

«Είναι συναρπαστικό να γιορτάζω την ελληνική μου κληρονομιά και τη δική σου κληρονομιά» λέει η Ρίτα Γουίλσον στον σύζυγό της.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός από τη μεριά του δήλωσε ότι η «Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της δημοκρατίας, των σπουδαίων φιλοσόφων και των υπέροχων ανθρώπων», ενώ προσκάλεσε όλον τον κόσμο να επισκεφτεί τη χώρα μας λέγοντας: «Ελάτε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This