Η απάντηση του Άκη Πετρετζίκη στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την «αντιγραφή» της γαλατόπιτας

Και όλα αυτά για την... «γαλατόπιτα Μάνης»

Must Read

Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε πολύ γνωστούς και καταξιωμένους chefs με αφορμή μία…γαλατόπιτα.

Ο Άκης Πετρετζίκης στην χθεσινή του εκπομπή έφτιαξε την ονομαζόμενη «γαλατόπιτα της Μάνης»: «Στο κυριακάτικο #KitchenLabTV σας έφτιαξα γκουρμέ συνταγές… με υλικά που είχαμε και στο χωριό! ? Μετέτρεψα τα φασολάκια σε σαλάτα με πέστο άνηθου, μαγείρεψα το πιο γρήγορο αλλά κλασικό κουνέλι στιφάδο, και σας γλύκανα με τη συγκλονιστική γαλατόπιτα Μάνης!», έχει γράψει χαρακτηριστικά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από την άλλη, σε ανάρτηση της, είχε αφήσει αιχμές ότι κάποιος chef, τον οποίο δεν κατονόμασε, «έκλεψε» τη δική της συνταγή γαλατόπιτας, παρουσιάζοντάς την ως δική του, με μικρές παραλλαγές.

Ο Άκης Πετρτζίκης έδωσε τη δική του απάντηση στην συνάδελφό, του μέσω ενός instastory που ανέβασε. «Ποιος κάνει την καλύτερη γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται… Βαρκούλες αρμενίζουν… tip: αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα», σχολίασε με χιούμορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This