Στην Κρήτη για τα γυρίσματα σειράς της ΕΡΤ, η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία

Πήρε «Καρτ Ποστάλ»

Must Read

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος είχε προβλέψει ότι η όμορφη θυγατέρα του Μαρία θα ασχολούνταν τελικά με την υποκριτική και δεν έπεσε έξω!

Από σήμερα λοιπόν στα γυρίσματα της φιλόδοξης σειράς της ΕΡΤ «Καρτ Ποστάλ», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, μπαίνει η 21χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της, τον τεράστιο τραγουδιστή και την Αντζελα Γκερέκου!

Η νεαρή ηθοποιός, που κάνει τη δεύτερη τηλεοπτική της απόπειρα και μάλιστα ξανά στη δημόσια τηλεόραση (η πρώτη ήταν στα «Καλύτερά μας χρόνια» με τον Ηλία Μελέτη και την Κατερίνα Παπουτσάκη), ταξιδεύει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Αγιο Νικόλαο για τις ανάγκες των γυρισμάτων, όπου θα υποδυθεί τη Στέλλα, την κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Αννας Μάσχα.

Η Χίσλοπ δίνει οδηγίες στα γυρίσματα της σειράς στο Λονδίνο

Μάλιστα για τον λόγο αυτό άλλαξε και τα μαλλιά της και έγινε ξανθιά, ανεβάζοντας και σχετική φωτογραφία στο Ιnstagram για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη νέα της αλλαγή και να τους ρωτήσει αν τους αρέσει το χρώμα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, ότι τα γυρίσματα της σειράς στο Λονδίνο έχουν ολοκληρωθεί. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Παπαβασιλείου έκανε γυρίσματα σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, με τους πρωταγωνιστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

https://www.instagram.com/p/CMpIfHmFgF7/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This