Μιχάλης Οικονόμου: «Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε» (video)

«Εμείς είμαστε ομόφυλη οικογένεια που ακόμα δεν υπάρχει κάποιος νόμος να μας καλύπτει».

Must Read

Έχοντας στο ενεργητικό του το βραβείο Δημήτρης Χορν το 2010, ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου κάνει φέτος το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια».

Ο ηθοποιός που δεν έχει κρύψει το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος, μιλάει για πρώτη φορά στην στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» για τον σύντροφό του αλλά και για την απόφασή τους να μεγαλώσουν μαζί ένα παιδί, παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με την γραφειοκρατία.

«Είμαι με τον σύντροφό μου και το παιδί που μεγαλώνουμε που είναι δύο ετών και είναι η χαρά της ζωής. Το υιοθέτησα για να μη μεγαλώσει σε ίδρυμα. Η καρδιά μιλάει σε κάποιες κρίσιμες στιγμές της ζωής.

Σου δίνει τη δύναμη να κάνεις πράγματα που δεν περίμενες ποτέ. Είναι το μεγάλο δώρο της ζωής μου. Εμείς είμαστε ομόφυλη οικογένεια που ακόμα δεν υπάρχει κάποιος νόμος να μας καλύπτει. Εγώ είμαι ο “αόρατος” γονιός γιατί ο σύντροφός μου είναι σχετίζεται συγγενικά με το παιδί.

Εμένα δεν με καλύπτει κάποια νομοθεσία να έχω δικαιώματα στο παιδί. Ελπίζω σύντομα να αλλάξει το οικογενειακό δίκαιο και να συμπεριλάβει και τα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι τραγικό και από τη μεριά του παιδιού να το μεγαλώνουν δύο άνθρωποι που η πολιτεία θεωρεί ότι και οι δύο δεν είναι γονείς του.

Αυτό πρέπει να αλλάξει. Έχω την απόλυτη υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου. Η κοινωνία είναι έτοιμη να αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This