Άντα Λιβιτσάνου: «Στη δουλειά μας όλοι έχουμε υποστεί bullying» (video)

Η απόφασή της να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική και ο κρυφός γάμος!

Must Read

Η Άντα Λιβιτσάνου είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» και από την σειρά «Lola», όπου πρωταγωνιστούσε. Ωστόσο η ίδια τα τελευταία χρόνια, απέχει από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα, αφού έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο στη Γλυφάδα, το οποίο ονομάζεται «Ada’s Little Kitchen» και φτιάχνει η ίδια τα γλυκά που πουλάει.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Love it» αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική.

«Το να είχα ένα μαγαζάκι ήταν πάντα μέσα στο μυαλό μου. Μάλλον ήταν οι συνθήκες, μάλλον ο σύζυγός μου που με έπεισε. Αν είχα τη ευκαιρία να συνδυάσω το μαγαζί με την υποκριτική θα το ήθελα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το τσουνάμι καταγγελιών που έχει ξεσπάσει τον χώρο του θεάτρου δήλωσε:

«Στη δουλειά μας όλοι έχουμε δεχτεί λίγο λεκτική κακοποίηση. Bullying όλοι έχουμε λάβει» ενώ αποκάλυψε ότι «φυλλάδα στο παρελθόν είχε γράψει κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ήταν στρατόσφαιρα του Χόλυγουντ, πήγαμε δικαστικά».

H όμορφη επιχειρηματίας το 2015 παντρεύτηκε κρυφά τον εκλεκτό της καρδιάς της Στάθη Σπηλιωτόπουλο.

«Στον γάμο μας ήμασταν 14 άτομα. Δεν θέλαμε να γίνει θέμα και ήταν και απαίτηση του συζύγου μου. Ο άνθρωπος δεν είχε καμία διάθεση να κυκλοφορούν παντού οι φωτογραφίες του», είπε σχετικά με αυτήν την απόφασή τους.

Η γνωριμία της με τον σύζυγό της έγινε μέσω του Facebook. H ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι μετά το πρώτο τους ραντεβού ένιωσε ότι «ήθελε να τον παντρευτεί».

«Όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού μου έστειλε μήνυμα η φίλη μου και κουμπάρα μας πια σήμερα και της είπα χιουμοριστικά ότι παντρεύομαι», είπε με χιούμορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This