Σάββατο 8/5/2021

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ξανά στο νοσοκομείο για την πιο δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι

Περνάει ξανά την πόρτα του χειρουργείου

Ιδιαίτερα δύσκολες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τον γνωστό παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη, καθώς πρόκειται να υποβληθεί σε ακόμη ένα χειρουργείο στο κεφάλι. Σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα μπει στο νοσοκομείο και την Τρίτη θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να πραγματοποιήσει την πιο δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι του.

Την επέμβαση έχουν αναλάβει δύο εξαιρετικοί γιατροί, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν ένα μικρό κόκαλο από το κεφάλι στο μπροστινό εσωτερικό μέρος του μετώπου. Αυτό γίνεται καθώς δεν θέλουν να πάρουν ξένο μόσχευμα, για να αποφευχθεί κάποια λοίμωξη που παλαιότερα τον είχε ταλαιπωρήσει σε άλλα χειρουργεία.

Καρφώθηκε» στο όχημα

Το 15θήμερο μετά το χειρουργείο θα είναι κρίσιμο και από εκεί και πέρα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει ακόμα ένα χειρουργείο, αυτή τη φορά στα μάτια του, καθώς από το ατύχημα και όλα όσα έχει υποστεί έχει ανέβει ο στραβισμός του. Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Δεκεμβρίου του 2017 ο αγαπημένος παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η πλευρά του Αγγελίδη, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα. Εδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τέσσερα χρόνια μετά συνεχίζει να δίνει καθημερινό αγώνα, καθώς αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά λειτουργικά προβλήματα και βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Οι βλάβες που υπέστη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι μόνιμες και έχει καταστεί κατά 90% ανάπηρος για το υπόλοιπο της ζωής του, ενώ πέρυσι δικαιώθηκε για το τροχαίο, καθώς κρίθηκε αποκλειστικά υπεύθυνος για το ατύχημα ο οδηγός του λεωφορείου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ