Τρίτη 3/8/2021

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας. Καινούργια στοιχεία του χαρακτήρα σας, που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάτι καινούργιο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα εργασιακά σας θέματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή με τους συνεργάτες σας, που μπορεί να προκαλέσει ρήξη μεταξύ σας. Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μεγάλη ενέργεια και ζωντάνια που θα έχετε θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο τελειομανείς και απαιτητικοί, τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό, με σκοπό να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ: Κλείστε πάσης φύσεως πληγές με λιγότερο κόστος και μετά προωθήστε τα σχέδιά σας. Το θετικότερο όλων είναι ότι δεν θα σας λείψει η συμπαράσταση, αλλά ίσως δεν θα σας έρθει απαραίτητα από εκεί που την περιμένατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας φέρει μια νέα περιπέτεια με πρόσωπο από το παρελθόν. Από εδώ και πέρα το σκηνικό αλλάζει και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε μια αποτίμηση των συμβάντων και τις απαραίτητες διορθώσεις όπου κρίνεται εσείς αναγκαίο.

ΖΥΓΟΣ: Για να νιώσετε πιο όμορφα και να ανέβει η διάθεσή σας, κάντε αλλαγές στον χώρο που ζείτε. Καινούργιες ιδέες και σκέψεις θα ανανεώνουν την καθημερινότητά σας και οι επιλογές σας θα γίνονται με κίνητρο τη δική σας ευχαρίστηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε για να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας. Η ερωτική σας διάθεση θα φτάνει στα ύψη, ενώ πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε να επιβεβαιώσετε τη φιλαρέσκειά σας σε πολλές πλευρές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε μια καλή συνεργασία που έχετε διαμορφώσει μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού σας χώρου να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο παραγωγικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποιήσεις είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα αρχίσετε να απασχολήστε πιο έντονα με τον συναισθηματικό σας τομέα και να ψάχνετε τρόπους να τον βελτιώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη, κάτι που θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα και μόνοι σας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ