Κυριακή 1/8/2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι γλύκες και οι φιλοφρονήσεις δεν ήταν στο φόρτε τους τον τελευταίο καιρό και τα συναισθήματά σας ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τη λογική ή να συμπορευτούν με τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο. Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα γι’ αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται. Κρατήστε μακριά πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας. Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας.

ΛΕΩΝ: Αποδεχτείτε λάθη και αδυναμίες, ώστε οι σχέσεις σας να ισορροπήσουν. Μη ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ειδικά όταν φταίτε και εσείς. Κάντε μια μικρή απόδραση από τη μιζέρια και περάστε όπως εσείς επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν τα ταχύτερο δυνατόν. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε. Αποφύγετε να δεσμευτείτε με υποχρεώσεις που δεν σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το βασικό είναι να καταφέρετε να μην μπερδέψετε πρόσωπα και καταστάσεις, για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Μην αφήσετε σε όσους σας περιβάλλουν να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκεφτείτε με περισσότερη άνεση και αποφασίστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς. Αφήστε το χαμόγελο να ζωγραφιστεί στο πρόσωπό σας και επιτρέψτε στους άλλους να το δουν και να σας ερωτευτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μην τα βάζετε με άτομα που έχουν σχέση με τον εργασιακό χώρο σας. Μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας σε κουραστικές συζητήσεις, οι οποίες δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε την υγεία και την ομορφιά σας. Οσοι από εσάς έχετε ένα πάγιο πρόβλημα τώρα είναι η ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε πιο σωστά. Τολμήστε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ: Προγραμματίστε ταξίδια και τις φετινές διακοπές σας, αφού θα προσθέσουν στην ψυχολογία σας. Προτείνετε καινούργια σχέδια σε πρόσωπα με επιρροή μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να συνεχίσουν τα οικονομικά σας να έχουν ανοδική πορεία.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ