Άρτεμις Αστεριάδη: «Ο Γιώργος Λιβάνης μου ζήτησε να κατεβάσω το story που αφορούσε την Μαριαλένα» (video)

Όσα είπε για τον πολύ καλό της φίλο Αλέξη Παππά!

Must Read

Φανατική με το Survivor δηλώνει η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία μάλιστα είναι και πολύ καλή φίλη με τον Αλέξη Παππά, ο οποίος φαίνεται να έχει προκαλέσει πολλούς καβγάδες μέσα στο παιχνίδι.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε ότι ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που βλέπουμε μέσα στο reality επιβίωσης.

«Mε τον Αλέξη Παππά είμαστε φίλοι πάνω από δέκα χρόνια. Αυτό που βλέπω δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που ξέρω εγώ. Δε μπορώ να καταλάβω τι κόβεται, τι ράβετε, τι συναισθήματα μπορεί να έχει γιατί όταν αισθανόμαστε τον κίνδυνο μας βγαίνουν κάποια άλλα ένστικτα», είπε χαρακτηριστικά.

Μαριαλένα – Γιώργος Λιβάνης

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε και στη σχέση της Μαριαλένας και του Γιώργου Λιβάνη, αποκαλύπτοντας ότι ο τραγουδιστής της ζήτησε να κατεβάσει ένα story που είχε αναρτήσει στο instagram και αφορούσε την κοπέλα του.

«Το αγόρι της, τραγουδιστής.. Πω, πω το έχουν ταλαιπωρήσει το κορίτσι, είναι πολύ πονηροί εκεί στην παραγωγή του Survivor», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Ήμουν με τον άντρα μου και βλέπουμε Survivor και σχολιάζω για τη Μαριαλένα ότι η παραγωγή είναι πολύ πονηροί γιατί όντως, το κάνουν αυτό για να τα δει ο καλλιτέχνης, ο Λιβάνης που έχει ειπωθεί ότι έχουν κάποια σχέση και θίχτηκε προφανώς. Δε καταλαβαίνω γιατί, και μου έστειλε μήνυμα να το κατεβάσω γιατί δεν είναι σωστό για την κοπέλα και προφανώς δεν κατέβηκε γιατί δεν κατεβαίνει τίποτα από αυτά που ανεβαίνουν στα story μου»

«Σβήστο αγάπη μου αυτό. Δεν είναι ωραίο. Νομίζω. Ότι θες εσύ», ήταν το μήνυμα που της έστειλε και συνέχισε λέγοντας ότι «το πουλάνε πολύ αυτό. Τους συμφέρει όλους. Και ο Λιβάνης ακούστηκε από αυτό, ασχολούνται μαζί του γιατί γενικά δεν έχει κάτι να προσφέρει αυτή τη στιγμή. Δεν είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, τα θέατρα, δε γίνεται κάτι για να ακουστείς κάπως για τη δουλειά σου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This