Ζένια Μπονάτσου: Οι φωτογραφίες με τον Βλάσση Μπονάτσο που σκορπούν συγκίνηση

Το σπάνιο φωτογραφικό υλικό με τον αλήστου μνήμης καλλιτέχνη!

Must Read

Η Ζένια Μπονάτσου προέρχεται από μία οικογένεια καλλιτεχνών, ωστόσο εκείνη προσπάθησε να ανοίξει τα φτερά της στην υποκριτική, χωρίς να ζητήσει τη βοήθεια τους.  Όπως όμως φάνηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο φαντασμαγορικό show «J2US», το ταλέντο της, τόσο στην υποκριτική όσο και στο τραγούδι, είναι αδιαμφισβήτητα πηγαίο

Η 24χρονη νεαρή, σε ηλικία 7 ετών έχασε τον αείμνηστο πατέρα της Βλάσση Μπονάτσο. Η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, εκφράζοντας κάθε φορά το ποσό της λείπει. Η εγγονή της Ζωής Λάσκαρη μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει, ότι έχει κρατήσει κάποια από τα ρούχα του πατέρα της τα οποία φοράει μέχρι σήμερα.

Η Ζένια μπονάτσου που φαίνεται να μην έχει βγάλει στιγμή από το μυαλό της τον αλήστου μνήμης ηθοποιό, ανάρτησε σήμερα στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον πατέρα της, σκορπώντας συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This