Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τηλεοπτικό κομάντο» (video)

Όσα είπε για την τηλεθέαση του Survivor, την παρουσίαση του Γιώργου Λιανού συγκριτικά με την δική του αλλά, και τον λόγο που δεν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Χάρης Βαρθακούρης.

Must Read

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας παρουσιαστής που τα λέει έξω από τα δόντια. Λόγω της εμπειρίας του στα τηλεοπτικά δρώμενα, ο λόγος του έχει αποκτήσει μεγάλη βαρύτητα.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στην επιτυχία του Survivor, αλλά και στην σχέση που έχει με τον Χάρη Βαρθακούρη.

7801691

«Όλα γίνονται και “χωρίς” Ανδρέα και “χωρίς” Μικρούτσικο. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τηλεοπτικό κομάντο. Με την έννοια του ότι είμαι ετοιμοπόλεμος, δουλεύει το μυαλό και τα αντανακλαστικά μου και μπορώ και είμαι ενεργητικός να βοηθήσω σε όποια παραγωγή και από όποιο πόστο και όποια θέση, γιατί έχω εμπειρία και γνώση και μια ματιά που μπορώ να αναλύω και να αντιλαμβάνομαι τι γίνεται και τι δεν γίνεται», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής.

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης του reality επιβίωσης, ο πετυχημένος παρουσιαστής σχολίασε πως «τo Survivor είναι η τηλεοπτική επιτυχία της χρονιάς με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία ήταν και το μαγειρικό. Τα 45άρια που ακούω είναι εκ του πονηρού, να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα, όταν έχεις και το σήριαλ και το μαγειρικό ριάλιτι. Εκεί είναι όλοι στο 27% με 28%. Είναι επιτυχία, είναι το talk of the town, αλλά δεν είναι τόσο όσο θέλουν να λένε, μεγεθύνοντας τα αποτελέσματα που έρχονται 1 και 2 το βράδυ. Εκεί παίζει χωρίς ανταγωνισμό», ενώ για τον Γιώργο Λιανό δήλωσε ότι «είναι εξαιρετικός. Έχει λόγο, είναι γρήγορος και έχει χιούμορ. Αν ήταν να τρέχω δεν θα το παρουσίαζα, αλλά αν ήταν να διαπραγματεύομαι τις συγκρούσεις των παιδιών θα το παρουσίαζα μοναδικά. Το ότι κρατά ένα μέτρο ο Λιανός βοηθά στο να μην γεράσει το project».

Τέλος, για Χάρη Βαρθακούρη και το ενδεχόμενο να πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του είπε: «Καλεσμένος δεν θα πήγαινα. Στη Ναταλία Γερμανού πήγα γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο εδώ και 3-4 μήνες και βαρέθηκα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This