Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Πιθανώς να χρειαστεί να καταθέσω ξανά στο πειθαρχικό του ΣΕΗ» (video)

«Θα είναι λίγο βαρετό να δουλεύω με την σύζυγό μου και τις κόρες μου»

Σάλος έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες με τις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου.

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν ταχθεί υπέρ των θυμάτων. Αναμεσά τους είναι και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ο οποίος το απέδειξε έμπρακτα.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κατέθεσε πειθαρχικό του ΣΕΗ για ένα περιστατικό βίας στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Για το συγκεκριμένο συμβάν μίλησε σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας ότι ενδεχομένως να χρειαστεί να καταθέσει ξανά, καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει οδηγηθεί στη νομική oδό.

«Με έχουν επηρεάσει οι αποκαλύψεις που έγιναν. Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό όσο και αν κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι είναι τόσο προχωρημένα ή τόσα πολλά. Για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις ήταν τεράστιο το σοκ αλλά μετά ήρθε και μια ανακούφιση ότι επιτέλους ξεβρωμίζει ο χώρος από μια τεράστια γάγγραινα. Από εκεί και πέρα θέλω να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσει στο τέλος αυτό το πράγμα. Ελπίζω να μην ακούσουμε άλλες καταγγελίες» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχει γίνει γνωστό ότι ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε κάποιο περιστατικό. Έχω καταθέσει ήδη στο πειθαρχικό του ΣΕΗ. Δεν έχει πάει νομικά η υπόθεση. Πιθανώς να χρειαστεί να καταθέσω ξανά. Η επόμενη ημέρα θα είναι καθαρότερη για το θέατρο. Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους, να προχωρήσουν αυτές οι καταστάσεις, να ανοίξουν κι άλλο.»

Αναφορικά με τις δύο κόρε του που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον χώρο της υποκριτικής δήλωσε: «Ανησυχώ για τις κόρες μου γιατί είναι σε έναν δύσκολο χώρο, αλλά χαίρομαι που μπορούν και εκφράζονται και έχουν βρει ένα χώρο που μπορούν να εκφραστούν. Ανησυχώ για το βιοποριστικό κομμάτι. Ο γιος μου έχει στραφεί προς τις θετικές επιστήμες. Είναι 15 στα 16. Χαίρομαι που ο Γιάγκος κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα από μένα. Κάνει πράγματα που εγώ ποτέ δεν έκανα και θα ήθελα να τα κάνω και τα ζήλευα. Δεν ονειρεύομαι να δουλέψουμε μαζί με τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα είναι λίγο βαρετό νομίζω»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ