Μάνος Γαβράς: «Είχα πάθει μία άρνηση, θα μπορούσα να πω ότι είχε και ένα ποσοστό κατάθλιψης» (video)

Η απώλεια του πατέρα του, οι δύσκολες στιγμές στην Αμερική και η συνεργασία του με την Jennifer Lopez.

Must Read

Ένας μήνας έχει περάσει περίπου από τότε που Μάνος Γαβράς έχασε τον αγαπημένο του πατέρα. Η δυσάρεστη είδηση γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό, μία μέρα μετά την από τον θάνατό του, όταν ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μία κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευε ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Πάντα σου φώναζα “τελείωνε ρε μπαμπά” όταν ήθελα να μπω στο μπάνιο για να ετοιμαστώ γιατί είχες εμμονή με την καθαριότητα και όποτε έμπαινες αργούσες να βγεις. Μακάρι να σε είχα ακόμα κοντά μου κι ας μην έβγαινες ποτέ. Ας πλενόμουν έξω στην αυλή στο κρύο με το λάστιχο. Φτάνει μόνο να ήξερα ότι είσαι ακόμα εκεί μέσα να καθαρίζεις το σώμα σου για να γίνει όσο καθαρή ήταν και η ψυχή σου. Από μικρό παιδί όπου κι αν βρισκόμουν στην Κρήτη θυμάμαι τον κόσμο να μου λέει “Του Αντώνη είσαι μπρε ο μικιός; Να ξέρεις ότι καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα σου δεν υπάρχει”. Το ίδιο μου έλεγαν και χθες την ώρα που σε αποχαιρετούσα. Είμαι ακόμα ο μικιός σου αλλά χθες έγινα άνδρας για πρώτη φορά. Χθες μου κόπηκε ο ομφάλιος λώρος για πρώτη φορά και τώρα αιωρούμενος ψάχνω να βρω προς ποια κατεύθυνση βρίσκεται το μπροστά . Σε λατρεύω πατέρα μου. Θα μου λείπεις όσο υπάρχω ακόμα στον κόσμο αυτό. Θα προσέχω τη μητέρα μας που τόσο αγάπησες ώσπου να ανταμώσετε ξανά . Σε φιλώ γλυκά. Ο μικιός σου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Για την απώλεια του πατέρα του μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Pop Up» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό ήταν ένα γράμμα που είχα γράψει στον πατέρα μου και το μοιράστηκα γιατί μου βγήκε αυθόρμητα, ήταν μια μέρα μετά την κηδεία. Ήταν η πρώτη φορά που έχασα ένα δικό μου άνθρωπο πρώτου βαθμού, οπότε είναι ένας καινούργιος τρόπος ζωής, μαθαίνεις να ζεις από την αρχή με ένα διαφορετικό πρίσμα».

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο έζησε στην Αμερική: «Η μία ήταν στη Νέα Υόρκη τα πρώτα χρόνια που είχα χάσει τον προσανατολισμό μου επειδή δεν μπορούσα να δουλέψω, δεν έβρισκα δουλειά, άρχισα να αμφισβητώ τις επιλογές μου. Νόμιζα ότι παράτησα την καριέρα μου στην Ελλάδα, τους φίλους μου, ότι θα με ξεχάσουν όλοι… Άρχισα να αμφισβητώ το όνειρό μου. Είχα πάθει μία άρνηση, δεν ήθελα να φύγω από το σπίτι, ξυπνούσα αργά, θα μπορούσα να μπω ότι είχε και ένα ποσοστό κατάθλιψης. Ήταν μία φάση. Μετά, όταν πήγα στο Λος Άντζελες και άνοιξα τα φτερά μου, πάλι είχα περάσει μια αντίστοιχη φάση που με έφτασε στα όριά μου».

Ο Μάνος Γαβράς με tην Lea Michele.

Στην συνέχεια ο Μάνος Γάβρας μίλησε για την συνεργασία του με την Jennifer Lopez.

«Η Jennifer Lopez είχε μακιγιέζ και δύο security αλλά πολύ χαλαρά, γιατί ήμασταν ήδη στο σετ. Στο Λος Άντζελες της είχαν κλείσει μια σουίτα δίπλα στο μέρος που κάναμε γυρίσματα, οπότε όταν είχε κενό πήγαινε στη σουίτα της», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This