Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι έξοδοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κάνουν καλό και σας ανανεώνουν. Για να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν φροντίστε να έχετε πάντα δικλίδες ασφαλείας. Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας να είστε ξεκάθαροι στις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη αισθηματική σας ζωή απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τώρα τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε με τον σύντροφό σας τις κοινές σας επιθυμίες. Κάντε την αυτοκριτική σας για να μπορέσετε να εξαλείψετε αυτά που ενοχλούν τους γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το παρασκήνιο θα αποκαλυφθεί και θα σας φανεί περίεργο που δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό. Διώξτε από τη σχέση σας ό,τι είναι άχρηστο ή περιττό και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι.

ΛΕΩΝ: Οι συνεργασίες σας θα προχωρούν, κάποιες συνομιλίες σας θα βρίσκουν γόνιμο έδαφος και από εκεί που δεν περιμένατε θα σας έρθει αιφνίδια οικονομική βοήθεια. Για να μάθετε διαφορετικά πράγματα τολμήστε να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιφρονήστε αυτούς που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν, χωρίς να αγχώνεστε για το τι πρέπει και τι όχι. Δουλέψτε δυναμικά και επικεντρωθείτε στους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες.

ΖΥΓΟΣ: Αποδείξτε έμπρακτα πόσο αγαπάτε τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι ο σύντροφός σας στη ζωή, γιατί εκείνος πλέον έχει αρχίσει να ζητάει αποδείξεις και όχι μόνο λόγια. Απέναντι σε αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κυρίως θα είστε απασχολημένοι με τις σχέσεις σας. Θα υποχρεωθείτε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε νέες γνωριμίες, καθώς η κατάσταση θα είναι εμπόλεμη. Καθίστε και σκεφτείτε επιτέλους τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είστε κουρασμένοι ή αγχωμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα εργασιακά σας θέματα. Πρέπει να ζείτε την κάθε μέρα και να μην είστε τόσο απαισιόδοξοι. Κάντε κάτι καινούργιο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που σας γυρίζουν στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις. Αφήστε και τους άλλους που σας περιβάλλουν να προβληματιστούν, αφού τα περισσότερα από τα προβλήματα που σας πιέζουν είναι δικά τους και καθόλου δικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας, θα μπορέσετε να ξεμπλέξετε εύκολα από περίεργες καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το παραμικρό που γίνεται, εκτός αν θέλετε κάθε μέρα να υποφέρετε από τους γνωστούς σας πονοκεφάλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη δείχνετε ευάλωτοι, αντίθετα αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά. Οι προσδοκίες σας θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα σε κάθε είδους σχέση σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This