Σοφία Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της: «Υποστήριζε τον Παπαγιάννη ενώ δεν ήταν καν μπροστά» (video)

«Ακούστηκαν εκατομμύρια ψέματα»

Must Read

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που Σοφία Παυλίδου είχε καταγγείλει το συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη για κακοποιητική συμπεριφορά. Η υπόθεση μάλιστα αυτή έχει πάρει ήδη το δρόμο των δικαστηρίων.

Η πρώην παίκτρια της «Φάρμας», η οποία μάλιστα πριν από λίγο καιρό ήταν θετική στον κορωνοϊό, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την απόφασή της να καταγγείλει τον γνωστό ηθοποιό αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο γύρω από αυτήν την υπόθεση.

«Εγώ δεν μίλησα και δεν ξεκίνησα κάποιο κίνημα και τώρα που περνάει ο καιρός είμαι πολύ χαρούμενη που βγαίνουν στην επιφάνεια πράγματα. Όταν εμένα μου συνέβη αυτό αναγκάστηκα να μιλήσω όχι γιατί το ήθελα εγώ αλλά διότι δύο μέρες πριν γίνει το περιστατικό, ο συμπαραγωγός της παράστασης, ο φερόμενος ως δράστης για την υπόθεση με τις θυρίδες – όταν έκλεισα τη δουλειά δεν το ήξερα- είχε καλέσει έναν φίλο του να δει την παράστασή μας που έχει ένα site», είπε αρχικά φωτογραφίζοντας τον Βασίλη Γκουρούση και πρόσθεσε:

«Γύρισα σπίτι που εννοείται ότι δεν κοιμήθηκα μετά το νοσοκομείο, χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι ένας δημοσιογράφος από μία εκπομπή και μου είπε ότι ανέβηκε στο site του καλεσμένου που λέει τι συνέβη ότι η “Σοφία Παυλίδου χαστούκισε τον συμπρωταγωνιστή της”. Εγώ του είπα ότι αυτό δεν έγινε έτσι και ο δημοσιογράφος έγραφε τη συνομιλία μας και χωρίς να το γνωρίζω την άλλη μέρα παίχτηκε σε μία εκπομπή. Εγώ δεν πήρα καμία εκπομπή να μιλήσω για αυτό, δεν ήταν κάτι που με τιμούσε τότε. Με κατέγραφαν χωρίς να το γνωρίζω και βγήκε στον αέρα και μετά μίλησα στο δελτίο του Alpha και μέχρι εκεί.

Εγώ δεν ήθελα να μιλάω γιατί έχω δυο παιδιά στην εφηβεία που μπορούν να μπουν στο ίντερνετ και οι φίλοι τους το ίδιο. Ο κύριος όμως αυτός, ο συμπαραγωγός, δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή να βγαίνει να μιλάει και να υποστηρίζει τον φερόμενο ως θύτη για ένα περιστατικό που δεν ήταν καν μπροστά. Ακούστηκαν εκατομμύρια ψέματα και ήθελα αυτό να σταματήσει να συμβαίνει. Ήμουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση από έναν άνθρωπο που δεν γνώριζα καν. Από ένστικτο και μόνο δεν ήθελα να εμπλακώ με αυτούς τους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This