Κρίση στον γάμο του Βασίλη Μπισμπίκη με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Τα 15 χρόνια συμβίωσης που τον έκαναν άλλον άνθρωπο, και η μεγάλη αγάπη στον γιο του

Must Read

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και θεατράνθρωπος Βασίλης Μπισμπίκης, ο τηλεοπτικός σταρ «Βόσκαρης» της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», σύμφωνα με πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν στους καλλιτεχνικούς κύκλους, βιώνει την πρώτη κρίση στον γάμο του με την εντυπωσιακή μελαχρινή και low profile σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Αν και ο ίδιος ο ηθοποιός σπάνια αναφέρεται στις συνεντεύξεις του στην προσωπική του ζωή, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον «άλλαξε»! «Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον» είχε τονίσει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στέκεται στο πλευρό του μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας τον μοναχογιό τους. Ο σκληρός και βίαιος διευθυντής των φυλακών στο Διαφάνι είναι τελείως διαφορετικός στην προσωπική του ζωή, λένε όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στη σειρά «Άγριες μέλισσες»

Είναι ένας στοργικός σύντροφος και πατέρας, που τον κάνει ό,τι θέλει ο γιος του. «Το παιδί μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, για να συμπληρώσει: «Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», ενώ δεν είχε διστάσει να παραδεχτεί ότι δεν χαλάει χατίρι στον μικρό, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, η οποία είναι πιο αυστηρή.

«Αντισυμβατικό»

Οσο για το πώς ένας αντισυμβατικός πρωταγωνιστής παντρεύτηκε, η απάντησή του πριν από έναν χρόνο ήταν: «Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται». Πάντως οι στενοί τους φίλοι και συνεργάτες μιλούν για μία κρίση που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια συμβίωσης και γάμου.

Αγνοώντας τις φήμες, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Βασίλης Μπισμπίκης αυτή την εποχή δουλεύει με πάθος πίσω από την κάμερα με την ομάδα του Cartel για να μεταφέρουν στο σινεμά την πιο πολυσυζητημένη παράσταση των τελευταίων ετών, το «Ανθρωποι και Ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Προτιμώ τα Μπολσόι από τα gay pride»!

Μία άκρως ανησυχητική βεβαιότητα εκφράζουν βουλευτές της Ν.Δ. σε πηγαδάκια εντός του κοινοβουλίου, για την επικίνδυνη προθυμία του Κυριάκου...

More Articles Like This