Δευτέρα 17/5/2021

Tα ζώδια σήμερα Τρίτη 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείτε κόσμο για να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας και πείτε τη γνώμη σας, χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους. Πλησιάστε τους και αφήστε λίγο χρόνο για να κάνουν με τη σειρά τους τη δική τους κίνηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε. Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι’ αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξετε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε. Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε πάντα τη λύση για τα λάθη άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δεν θα τρέξουν οι άλλοι, όπως τρέχετε εσείς για αυτούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καινούργιες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πάλι ζωντανοί. Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε και τις υποχωρήσεις που πρέπει.

ΛΕΩΝ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε ευτυχία. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση. Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ακραίες επιλογές, τα αλόγιστα έξοδα και οι σπατάλες κάθε είδους θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Μη δώσετε αφορμές για παρεξηγήσεις και σχόλια και μην αρχίσετε από πείσμα να αντιδράτε όπου δεν χρειάζεται, χωρίς πρώτα να έχετε σκεφτεί τα υπέρ ή τα κατά μιας τέτοιας κίνησης.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, αποφεύγοντας να αντιδικήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Η γεμάτη αντιφάσεις μέρα δεν θα κάνει εξαίρεση ούτε στον έρωτα, αφού θα διαγραφεί πορεία πίεσης και απαιτήσεων στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταστρώστε νέα σχέδια, που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας, όσο και αν θεωρείτε ότι οι ιδέες σας είναι πρωτότυπες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσον αφορά σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Σε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα προτού πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσοι είστε δεσμευμένοι και τον τελευταίο καιρό είχατε διαφωνίες με το ταίρι σας για κάποια ζητήματα, τώρα τα πράγματα θα καλυτερέψουν. Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν πρέπει να δώσετε τέλος σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε, προτιμήστε να τα συζητήσετε και να τα λύσετε με διάλογο. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και επιδιώξτε καλύτερο κλίμα συνεργασίας στην εργασία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που δεν είναι πολύ ξεκάθαρη ή πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί μυστική, θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που πιστεύατε και να σκεφτείτε περισσότερο λογικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ