Τα αισθησιακά «ντουέτα» που αναστατώνουν το καλοκαίρι μας!

Must Read

Το καλοκαίρι καλά κρατεί, και το Instagram είναι εδώ για να μας προσφέρει άφθονο… οφθαλμόλουτρο, καθώς όλες οι πρωταγωνίστριες της εγχώριας showbiz όλο και κάπου παραθερίζουν.

Και, φυσικά, φροντίζουν να μας κρατάνε ενήμερους για τις βουτιές και τα ηλιοβασιλέματα που απολαμβάνουν απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, ποζάροντας με τα πιο σέξι μαγιό τους και έχοντας ως φόντο μαγευτικές τοποθεσίες ή πανάκριβα resorts, συνήθως.

Υπάρχουν, όμως, και οι περιπτώσεις, όπου κάποιες από τις αγαπημένες μας social media darlings, αποφασίζουν να ακολουθήσουν το δόγμα «η ισχύς εν τη ενώσει».

Και τότε, τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά, με τη «βροχή» των likes να πέφτει με… ακόμη μεγαλύτερη ένταση!

Πάρτε, για παράδειγμα, τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία αποφάσισε να κάνει γιόγκα παρέα με την κολλητή της φίλη, Κλέλια Ανδριολάτου, μοντέλο και ηθοποιό.

Ό,τι και να πούμε, η… συμμετρία που έχουν επιτύχει, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη!

Από την άλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου, κάλεσε την καλή της φίλη και βραβευμένη blogger, Έλενα Γαλίφα, να της κάνει παρέα στην πισίνα.

Κάπως έτσι, έχουμε μια απίθανη διπλή καλοκαιρινή πόζα, η οποία καταφέρνει να μας δροσίσει και να μας… τσουρουφλίσει εξίσου!

Και έχουμε και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία… απλώς κάθεται και κουβεντιάζει σε έναν αναπαυτικότατο καναπέ, παρέα με τη φίλη της, Στέλλα Σαμαρτζή, η οποία τυγχάνει δασκάλα της γιόγκα.

Μόνο που, η θέα των καλοσχηματισμένων κορμιών τους, είναι τέτοια, ώστε ακόμη κι αν εκείνες δεν δείχνουν διάθεση να βουτήξουν, εμάς μας χρειάζεται, επειγόντως, ένα… παγωμένο ντους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This